- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
Alpachino #117721 üzenetére
Pontosan...
Oda kell a kaja... Kevés a műzli szelet, ott nem 40 percig kell teljesíteni, hanem 8-10 órát...
Shingen: Milyen építésvezető vagy Te hogy nem engednek enni...
Átfagyva?? Mi lesz veled télen??
Dolgoztam építkezésen télen, - 5 vagy hidegebbe egész nap... Hóba ástuk az alapot... Egész kellemes volt fagyott földet csákányolgatni, téglát pakolni egész nap. Félóra ebédszűnet, utána majd megfagytál amikor leálltál a munkával... Kellemes volt...
Alpachino : festők királykodtak akkor is, oda mentunk melegedni, fűtöttek taifun gázégővel...
-
Shingen
addikt
válasz
Alpachino #117721 üzenetére
Még jó, hogy nem állandóan fizikai melon vagyok, ez csak mellékes nekem.Amúgy jó, hogy ezt írtad, mert hazjöttem tiszta hulla voltam, meg jól átfagytam.
3 napig nem jutottam le a terembe aztán majdnem szarul éreztem magam nem edzettem.
De mondom minek menjek le abból így fizikai melo után nem lenne minőségi edzés csak pinalegyezés, annak meg nem láttam érelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest