- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Fölösleges ennyire szétosztani. Főleg otthoni edzésnél ahol nincs annyi lehetőség.
3nap le lehet rendezni.
mell,bicepsz
láb,tricepsz
váll,hátHátra még csinálhatnál döntött törzsű evezést vagy T-rudas emelést.
Vállra mindenképpen menjen oldalemelés esetleg előreemelés + hátsóvállra valami. Nem kell nagy súly, csak szabályos koncentrált legyen.
Tricepszre még legyen valami: franciarúddal "koponyatörő" vagy más néven homlokra engedés.
Bicepsz: Franciarúddal piramisban, egykezes beforgatós pozitív padon és kalapács.Én is itthon edzek jóide, nagyjából tudom miről van szó.
-
meroly
veterán
Nincs mit szégyellned, ha valaki meg fikáz, szard le, ennyi. Egyébként nem rossz. De te fogytál előtte?
Vállra én ezeket nyomom, válogass:
vállból nyomás
oldalemelés állva
döntött törzsű oldalemelés
vállvonogatás (military helyett)A vállam itt láthatod: [link]
Karra, vagyis bicepszre ami tutira bejött nekem az a kalapács bicepsz kifulladásig, vagyis amikor már egyszer sem bírom megemelni, meg a fekve döntött padon kifordítva, ez: [link]
Vagy a sikló: [link]Mellre mehetne még az áthúzás és a tárogatás.
Ja meg alkarra iktasd még ezt be szerintem: [csuklóbehúzás]
Most olvasom újra, hol a hasazás???? Legalább minden edzés nap végén legyen belőle! Hasprés, lábemelés stb.
-
Tamoo
nagyúr
Én is itthon edzek és pl. hétfőn guggoltam 50kg-val 4x12-t. Még tegnap is durván izomlázam volt. Ha úgy csinálod mint Ijk a fekvenyomást, akkor azért ez is ér valamit. Legalábbis a semmitől biztosan többet. 60-70kg amit még fel tudok tenni a földről a nyakamba, de a 70 már nagyon necces, múltkor lesérültem tőle úh inkább már nem is erőltetem, jó ez az 50-60 is.
(#8232) meroly: De van moderálás, úh nem kellene ilyen erőltetetten "káromkodni". Nem így fogsz beilleszkedni!
Egyébként így adatok alapján kb. pont akkora vagyok mint te... kíváncsi leszek a képekre.(#8227) Radnix: Jó ez! Most úgyis az a lényeg hogy szaladjon fel a tömeg. Azért kancsöcsöt ne növessz!
(#8231) Dexar007: Te meg addig ne fikázzál senkit amíg nem raktál be képet!
-
Ijk
nagyúr
Bőven ad izomtömeget ha 50 kilóval guggolsz magas ismétlésszámmal. Valószínűleg az életben nem is kéne nagyobb súly mert elég jó combokat lehet vele építeni. Én 80-ba guggolok 4x12-t, most 62-es combjaim vannak, ami nem olyan jó, de legalább nem is szar.
Nembeszélve arról hogy jobb eséllyel épek maradnak az ízületeid. -
Szaky
tag
Ha a mesterséges alatt pl az aszkorbinsavat érted, akkor elég kevés olyan C vitamint találsz a piacon, ami természetes. Van ugyan pl. Alma kivonat, 400mg C vitaminnak megfelelő tartalommal arany árban. Szerintem felesleges. Vitaminoknál arra kell odafigyelni, hogy ne tartalmazzon sok hozzáadott szart. 1 éve mar elég sok vitamint szedek jó sok félét, de csak két markát, mar linkeltem egy párszor, főleg a Now Foods termékeket.
-
Ijk
nagyúr
Inkább hanyagol az ostoba internetes cikkek olvasását. Ugyanúgy hat a szintetikus vitamin mint a természetes.
Az más kérdés hogy gyümölcsökkel, zöldségekkel más hasznos anyaghoz is jutsz, nembeszélve a növényi rostokról. Legjobb ha azokat is fogyasztasz és megfejeled multivitaminnal. -
Ijk
nagyúr
Hogy a picsába lenne elég? Szerinted a súlyoktól nő az izom, és utána kell belapátolni a fehérjét hogy megmaradjon?
#8082:Olyan 180g-ra lódd be a fehérjét, az jó lesz.Edzéssel kapcsolatban keresd fel Fred-et, hátha közel laktok. Ő most épített egy nagyszerű padot, nyomhatnátok közös edzéseket, így meggyorsítva a fejlődéseteket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest