- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid #91517 üzenetére
Biotech Brutal Gainer-t, és Arnold Iron mass-t. Felváltva szedtem őket, nem tudom melyik okozhatta, vagy talán mindkettő, bár az Arnoldos jobb minőségűnek tűnt és drágább is volt. Régebben is sokat ittam Universal termékeket meg Scitec-et akkor nem volt baj, vagy csak nem vettem észre.
Persze a tápkieg egyszerűségében rejlik a sikere, könnyű magadhoz venni. Ettől még nem feltétlenül egészséges. Az orvosom szerint egy csomó mindennel szennyezve lehet, akár szteroiddal is. Ezen anno én is nevettem amikor a boltban kapható fehérjéket azonosítottak az illegális szteroidokkal egyes emberek, de a tény az, hogy valami bezavarta a hormonháztartásom, a csomó ettől keletkezett. Szerencsére nem volt rossz indulatú és el is múlt, de azért elgondolkodtam. Inkább még több minőségi kajával próbálom pótolni.Én senkit nem akarok hittéríteni, 90-es évek vége óta foglalkozom a súlyzós edzéssel, voltak kihagyások sajnos balesetek miatt, de sok év edzés van a hátam mögött. Sok tápkieget is szedtem, de mostanában elgondolkodtam rajta, hogy van e értelme egyáltalán? Felőlem mindenki azt szed amit akar csak leírtam egy véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged