- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Szerintetek mi a jobb kaja szempontból?
4 étkezésem van, abból 2 "nagyobb". Eddig 7kor reggeliztem kis túrót/cottage cheese-t meg shake-t, majd 11kor ebéd és 3kor reggelihez hasonló uzsi, majd edzés után shake meg 8 körül vacsora.
Úgy néz ki tudok menni reggel kardiózni én is rendszeresen és kicsit kitolnám az első kaját.
Inkább ennék 10kor ebédet, helyette 13kor a "reggelit", a többi marad. Így kb 14 óra telne el a 2 nagyobb evés között. Ez nem sok kicsit? Fölöslegesen agyalok rajta?
A reggeli éhség nem gond, de amit észre vettem, hogy délután, edzés előtt/alatt kevésbé vagyok kajás, ha az utóbbi felállásban eszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest