Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #163171 üzenetére
amit az ir-rel lehet csinálni, az az, hogy betartom a kajálási szabályokat. betartottam, a két héttel ezelőtti vércukor értékem már majdnem teljesen jó volt. a tsh-m utolsó előtti alkalommal szar volt, azt mondta a doki, hogy nem kell hozzányúlni egyelőre, de nem lesz jobb. érdekes módon, amikor utoljára nézték, már az is csak egy hajszálnyival volt a határérték fölött. azt már alig merem mondani, hogy decemberben ott tartottam, hogy szemüveget kell csináltatnom, mert hónapok óta igen szarul láttam. egy hónapja viszont már többet vagyok ébren nappal, mint éjszaka, napfénnyel is találkozom, érdekes módon kb. egy hét alatt egész jó lett a szemem, ugyanolyan, mint mielőtt szarabb lett volna. ez tart folyamatosan 3 hete. semmi csoda nem történt, úgy néz ki, hogy ennyit számít a nappali/éjszakai életmód, meg az, hogy 4-5 órákat alszom, vagy 6-8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest