Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    a magokról jut eszembe. vettem a múltkor a rossmannban ilyen őrölt bio lenmagot, mert le volt árazva, gondoltam kipróbálom. tudom, hogy nem arra való, hogy kanalazva megegyed, de ilyen szart én még nem kóstoltam, az biztos. mint a darált műanyag. az emészthetőségével kapcsolatban is vannak kétségeim.

    úgy érzem level -2-ről kezdem magamat felküzdeni az lvl 1-re. hétről-hétre növelnem kell a fekvőtámaszok számát (pedig csak hetente egyszer csinálom, a másik két-három napon persze mást). a "design" is alakulgat, az edzés is jólesik (a derék- és csípőfájdalmakhoz már szinte hozzá vagyok szokva), ami nekem a legmeglepőbb, hogy nem vagyok fáradt az edzések másnapján, mint annak idején, izomlázam sincs sosem, pedig azért néha nekem is elkelne a fogvédő, szóval azét nem lightosan nyomom. biztos a kaja, amire annak idején egyáltalán nem figyeltem, mivel kis hülyeként fogalmam sem volt a fontosságáról (a teremben is valami szénhidrátos szart vetettek meg velem, azt ittam mindig, fehérje 0).
    a kettler classicot még be sem üzemeltem, haveromnál van, mert egyelőre nincs helyem, de igazatok volt, különösebben nem hiányzik, kivéve hátazásnál a derekam miatt, az egykezesekkel nem az igazi.

Új hozzászólás Aktív témák