Nagy akkumulátor és külső kijelző

Ez jellemzi majd a Honor kagylótelefonját, amit kis híján egy éve várunk már.

Hirdetés

A Magic V2 európai bemutatója körül kezdett el keringeni a pletyka, hogy a Honor, egyébként nem meglepő módon, több hajlítható modellel is készül a jövőben, ebből azonban mindezidáig nem sokat láttunk, noha egy kagyló formátumú készülék már többször szóba került. A Honor Magic V Flip néven várt eszköz hamarosan realitássá válhat, tok legalábbis már van hozzá.

Kínaiból fordítva by Google
Kínaiból fordítva by Google

A jellemzően megbízható kínai informátor, a DigitalChatStation tette közzé a Magic V Flip állítólagos védőtokját, ami alapján amatőr render is készült az eszköz feltételezett megjelenéséről. A tok és a render megfelel az eddig kiszivárgott információknak, ami a teljes rendelkezésre álló felületet kitöltő nagyméretű külső megjelenítőt valószínűsít, körbefogva a kamerapanelt, amin itt egyetlen szenzor és egy LED segédfény foglal helyet.


[+]

Az akkumulátorméret szemel ugyan nem látható, de a friss információk is megerősítik a Honor korábban is felmerült szándékát, miszerint vaskos teleppel látják el az eszközt, konkrétan a legnagyobb kapacitásúval a flipes műfajban, amit, ha ez valóban igaz, szükségképpen nagyobb lesz az Oppo Find N3 Flip telepénél; számszerűsítve 4300 mAh-nál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés