Hirdetés

Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Bréking nyúz!

    Na, miután képesek vagyunk eszméletlen mennyiségű faszságot összehordani, a tegnapi szavazós marhulás ihletet adott, hogy ezt a sok baromságot össze kellene gyűjteni valahova.

    Rászántam ma pár órát, és összedobtam egy fantasztikus ultragigamátrix dijáznú szemétdombot, amit hívjunk csak egyszerűen Gyúrós tumblinak.

    Szóval práudli prezenc, meg hasonlók: Buta gyúrósok tumbli csatornája

    Erősen béta, nem sok anyag van rajta, csak az utóbbi idők dolgait , meg a régebbi rajzokat pakoltam fel rá, betaggeltem, meg minden kutyafaxa. (Ha kimaradt kép, mém, akármi, szóljatok!)

    Innentől a felület adott, ha valakinek vannak kellemes emlékei a topikból, akár egy hozzászólás, akár egy kép, beszólás, aranyköpés, akármi, akkor az bombázzon meg egy linkkel privátban és felküldöm a tumblira. A topik pörög, de a sok hülyeséget jó lenne megőrizni az utókornak :)

    Ha valaki nem akarja látni a művét vagy egy hozzá kapcsolódó cuccot az oldalon, az szóljon és leszedem. De semmi kompromittáló nem került fel, senkinek a pózolós képei nem lesznek fent, úgyhogy Jojo , ne is erőlködj! ;] :D

    Köszönöm a figyelmet!

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Aktív témák