- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz shteer #41849 üzenetére
Most nem csak arról beszélek.Több topikban "ölik" egymást az emberek.
De tegnap már mondtam hogy nem én kötekedtem. Olvass.
Lenne viszont egy szakmai kérdésem, amiért nem ér kinevetni, hiszen nincs tapasztalatom e téren.
Ha valakinek két edzése van naponta, mindkettő után ihat nyugodtan turmixot?
A "túlzott" fehérjebevitel nem okozhat vese, máj vagy egyéb gondokat, hosszútávon sem?[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz kukinyo #41852 üzenetére
Túlzott fehérjebevitel esetén, ha nem szívódik fel el kezd rohadni, ami a melletted lévöket zavarni fogja.( iszonyat büdös a szellentés)
Hosszútávon köszvényes lehet az ember.Napi 2 edzés felesleges, schwarzin kívűl értelmes ember nem csinál ilyet, hisz nem az edzéskor izmosodunk, hanem pihenés közben.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Inv1sus
addikt
Banánt mikor érdemes enni?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
kukinyo
addikt
válasz Depression #41855 üzenetére
Nem figyeltél.
Az egyik kosárlabda edzés a másik súlyzós.Szeretné párhuzamosan csinálni mindkettőt.
Köszvényes(#41856) spammer: Ez jópofa.
A két turmix természetesen a megfelelő kajálás mellett.Így sem sok?(#41857) Inv1sus: Télen
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
a böjthöz nem akarok hozzászólni, de a múltkori lézerfizikás példám, amit direkt nem keresek ki megint faszául helyt áll.
cserébe mit találtam: [link]
-
Ijk
nagyúr
válasz Márk01 #41826 üzenetére
Nem nagyon izgat már ez a lenéző szöveg az edzéseim alatt használt súlyokkal kapcsolatban. Sokszor megkaptam már itt, hozzá vagyok szokva. Elájulva pedig nem vagyok magamtól.
A jó irányt tudom saját magamnak, ha valaki segítséget kér ez alapján válaszolok. Egyébként is mindenki a saját módszereit tartja jó iránynak, csak egy bolondnál lenne ez ellenkezőleg./人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #41865 üzenetére
Nekem az a fontos hogy a jelenlegi edzésem megfelel a céljaimnak, magamnak csinálom. Így általában poénra veszem ezeket a szurkálódásokat, de azt nem ígérem hogy egyszer nem gurul el a gyógyszer, és nem szólok vissza olyat amit később megbánok.
Ezek a tanulmányok, viták sem izgatnak, amelyek az egész testépítés 5%-ról szólnak, az alapokat meg úgyis tudja aki kicsit is utánaolvas. Mondjuk ezt a böjtöt én is baromságnak tartom, főleg hogy a legtöbb embernél az alapvető probléma hogy a szükséges tápanyagokat még így sem viszik be nap közben./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Inv1sus
addikt
Egyébként ma kipróbáltam ezt a kis súlyokkal nagyobb ismétlés számba való edzést. Most először éreztem úgy, hogy az egész mellizmom be van durranva, valószínűleg azért, mert kis súlyokkal jobban lehetett figyelni az edzés szabályosságára is.
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valamiféle izomláz.
Többiek: A banánt azért kérdeztem, mert az azért nem egy diétás cucc. Reggerle kellene ennem, edzés utánra, esetleg uzsonna, tízóraira valami mellé?
-
Ijk
nagyúr
válasz Inv1sus #41867 üzenetére
Az a legjobb ha változatosan csinálod. Magas ismétlés, alacsony, kis súly, nagy súly. Nincs olyan hogy jobb, egyéniség kérdése is hogy melyikre reagál a tested jobban, mennyire tudsz koncentrálni, melyiket szereted csinálni.
Én nem szívesen dolgozom 8 ismétlés alatt, az ízületeim kényesek, párszor összehoztam izomhúzódást ami hetekkel visszavetett. Egyébként le akarok majd menni 3-4 ismétlésre, de egyelőre segítő nélkül ezt nem vállalom be./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Inv1sus
addikt
válasz shteer #41868 üzenetére
Edzés után egy szőlőcukor, majd fehérjeturmix (40gramm). Hazamegyek és betolok kb 200-250 gramm csirkemellet némi rizzsel. 3 óra múlva szintén csirke és rizs, 3 óra múlva 3-4 tojásos cucc + fehérjeturmix (25g), vacsora meg 250gramm túró 2 kiskanál tejföllel felhígítva.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #41829 üzenetére
buzie vagy??
hogy nézzen már ki szerinted versenyen bázz.. tele van cuccal, meg le van szálkásítva.. eleve élőben tök más.. modellhez picit erős válla van(fekvenyomó magyar bajnok ugyebár..) de szerintem teljesen jó. helyes arc, vékony derék, formás popsi, arányos is.. mihelyt befejezte a vízhajtózás egyből fedettebb picit.
sunáznám[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
gordonfreemN
addikt
válasz BÁ Nutrition #41877 üzenetére
Sajnos ebben osztom Spammer véleményét. Még ha eltekintek a testi nehézségektől (enyhén nem nőies), a feje akkor is olyan mint egy alkoholistáé. Nagyon nem az esetem.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #41880 üzenetére
[link]
0:56: "27 és fél kilóval tudtam 10 kilót nyomni"
2:00: biotek kreatin mono reklám befigyel[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Gyűlölöm a hétfőket
PH! addikt since 2004
-
deniro2
senior tag
Aham, akkó milyenes, férfijjas
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
gordonfreemN
addikt
válasz BÁ Nutrition #41884 üzenetére
ehhhh
felénk? hát az egyik épp szomszéd, 24-es és ha Fadgyasnak behajítanád, akkor szerintem neki is (ez itt mellesleg még szereti is)Deniro2: ez nem is ő
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz gordonfreemN #41881 üzenetére
vót má
27,5x 10 nyilván. előfordul az ilyen baki. csak komolyabb tv-k riporterei kiszűrik, és elmondatják újra ez meg amatőr.. bakiparádéért nem kell sokat dolgozniuk a szerkesztőknek elhiheted..gordon: lehet nem ő, hanem a képgalériájába becsempésztek pár másik csajt hogy neked is tetszen?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #41884 üzenetére
Ez nekem már nem nőies annyira. Túl izmos, szálkás, "cuccos". Fedettebben a régebbi videóban is már kicsit "bodys" volt, de még akkor is aranyosabb volt. Én a fitneszmodell csajokat favorizálom, nem a bodysokat. Vörös Zoli mostani csaja, vagy Kathi Béla nője szerintem jobbak
szerk: a smink és a bikini továbbra is borzalom.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
deniro2
senior tag
válasz gordonfreemN #41885 üzenetére
De komolyan indítsd már el a videót a bigyótek oldalán, amit linkeltél és mondd még egyszer, hogy egy alkeszfejű csávót látsz... Ahogy az elején rakja fel a súlyt a gépre, hátulról tényleg iszonyú férfias... Vagy lehet buzi vagyok
-
gordonfreemN
addikt
válasz BÁ Nutrition #41886 üzenetére
Jóó, lehet elhamarkodott voks volt Spammer mellett, hátulról ugyanis elég sok csaj tetszik...
Amúgy hátulról bárki formálhatja magát (pl nőkre gondoltam vicces kedvűek)...
Deniro2: tudom már mi bajod: amikor azt említettem, hogy nem annyira nőies, akkor arra gondolok, hogy olyan semmilyen (számomra nem vonzó).
Nem arra, hogy inkább férfiasabb. Ez nyilván butaság lenne.[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #41890 üzenetére
Túl férfiasak
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #41890 üzenetére
Na, ezek már jobbak
Versenyforma lehet, csak nem a fitneszben. Toldi Zsuzsi is rácseszett pár hónapja, túl izmos volt fitneszmodell kategóriában Bodysok közt rendben van, az már más, hogy nekem nem jön be
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #41893 üzenetére
nem cseszett rá mert nem fitnessz model kategoriában indult hanem Arnold classic bikini kategóriában vagy mi. ahol tilos volt izmosnak lenni. és ott hibáztak nem elsősorban ő, de persze ő is, hogy a szövetség számára nem megfelelő kategóriába rakta.. a kedves bunigyerek meg jól leszarozta a másik magyart aki ugyanabban a kategóriában nyert egy vagy két évvel korábban..
ill azt is leszarták hogy a mostani arnold classicon is volt magyar győztes. csak nem scitec versenyző tehát szar. meg sem említjük..
persze a majka miatt meg csak hümmög sőt leoltja aki meg merte kérdezni hogy ez mire vót jó, pedig imádunk bunika?
mennyen a faxomba..
persze mindent meg lehet magyarázni, csak nálam az nem fér bele, ha ő sajtónak tartja magát(márpedig így van) akkor "kötelessége" tudósítani a magyar sikereket..
olyan nincs hogy mondjuk tegyük fel gipsz jakab fideszes, nyer 16 aranyérmet az olimpián és a komcsi újság még apró betűs résszel sem említi meg. ugyanis ő nem a fideszt képviseli külföldön, hanem magyarországot.. épp így van ez az Arnold Classiccal is. ha nyer egy magyar akkor alap hogy megemlítjük legalább.. de az hogy foud abidabab épp lőtt egy fotót a mekdonálcban az krva fontos hogy a hírek között legyen..
lényeg a lényeg: buni egy elfogult fax.. és ezen nem változtat az sem ha van pár "értékes" na jó értékes videó amiben közreműködik..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Nexuiz
tag
válasz BÁ Nutrition #41894 üzenetére
Bunnynak se volt ínyére ez a majkás dolog csak leszarja mert a scitec dönt, mindegy edző válaszolban van egy 20perces audiója (bringázás közben vette fel, majd megfullad az idióta ) ahol erről vakerál. Amúgy: +1!
Nem én voltam!
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #41894 üzenetére
Ja, lehet, hogy bikini kategória volt, nem tudom már, mindegy, a lényeg, hogy nem volt jó oda (illetve túl jó volt oda, na ). Mondjuk már videóról, "amatőr szemmel" is megmondtam - volna - előre, hogy oda túl izmos, de úgy látszik, szerintük befért volna oda... Mindegy, régi sztori... Szerintem Zsuzska is "túlgyúrja" már magát, régebbi videókon határozottan szebb volt, "kockásodik" a feje is
A bunni bevallottan csak azzal foglalkozik, aki neki fontos/számít/elismer. Én nem ítélkezem ilyen ügyekben, mert nem tudom, mik mennek a háttérben, de ő és a builder nem "független hírügynökség" - bár ezt ő is elmondta -, hogy mindenkiről írjanak. Ez van. A saját oldalán úgy garázdálkodik, ahogy akar
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #41896 üzenetére
ja bocs nem tudtam hogy az arnold classic első hely már kevés neki az elismeréshez..
meg a vb címek..az meg nem hogyha tömi a zsebét valaki akkor 4ik hely is hű de jaj de jó helyezés.
így már természetesen rendben vankukinyó: nyúl béla
asszem kovács zsolt vagy ilyesmi[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs