- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz gordonfreemN #41159 üzenetére
Biztos valami régi gömbfelületű, jól tükröződő Videoton.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
freaghill
őstag
Edzőt én keressek, vagy neten olvassak utána a dolgoknak szerintetek?
Szerk.: Hol találok? Gyúrós termekbe szoktak lenni?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz macikos #41166 üzenetére
Hát én akiket látok edzőket kb 6-7 abból 2-höz járnék. Nem azért mert azok vannak kigyúrva, hanem mert nem szarják le a pácienst.
Ijk:
"Mióta tévesztik össze az emberek a többség véleményét a helyessel?"[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Attól hogy a nagy többség máshogy csinálja, attól még lehet xar. Ahogy látom, hogy a nagy többség rúdas bicepszezésnél is esőtáncot jár, miközben tudatni akarja mindenkivel a teremben, hogy a kínok kínját éli most át.
Inkább csinálom helyesen, szabályosan és sérülés veszélye nélkül, mint kevésbé cikisebb pózba, egonövelő mozdulatokkal.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Inv1sus #41169 üzenetére
Az a baj, hogy nincsenek komoly testépítő edzők. Azt minden fitneszakadémiás barom meg tudja mutatni, hogy kell lefeküdni a fekvenyomópadra meg hogy melyik a bicepszed, stb. csak mondjuk egy normális fizikum létrehozásában nem tudnak segíteni.
Ott kezdődik az egész, hogy a kezdők nem tudnak keményen edzeni, tehát úgy hogy erőlködnek és nem élőhalottként emelgetik a súlyzót. Ezt mind meg kell mutatni, át kell adni.
Hátazni sem tudnak az emberek. Húzogatják azt a szaros rudat a hátgépen, csak éppen a hátuk nem dolgozik, de a karjuk legalább bedurran és azt hiszik jól csinálják.
Mellezni szintén nem tudnak az emberek. Mindenki bele van hülyülve a fekvenyomásba, nagy súlyokra mennek, ezért van az, hogy a többségnek nem fejlődik a melle, csak az elülső vállizma. És ezek csak az alap dolgok, rengeteg egyéb minden van még.[ Szerkesztve ]
-
-
Boxer001
veterán
válasz gordonfreemN #41182 üzenetére
Én meg már nem értelek.
Tejberizs erdei gyümölcslekvárral adja.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz freaghill #41181 üzenetére
Ne légy lusta "tanulni". Az alapokhoz az bőven elég ha utánaolvasol/nézel a dolgoknak. Ha videók, képek, leírások alapján még mindig nem tudod végrehajtani helyesen a gyakorlatokat, akkor a teremben lesd el másoktól, vagy kérj meg ott valami izmos embert, hogy segítsen neked. Ha jó fejek, még kérni sem kell, ha látják, hogy bénázol, segítenek maguktól is.
Nem feltétlenül kell edző.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Inv1sus
addikt
Tömegelésnél érdemes edzés előtt tíz percet futni? Vagy inkább diétánál kellene erőltetni?
-
-
Ijk
nagyúr
válasz spammer #41185 üzenetére
Mostani fejjel azt mondom ha talál egy jó edzőt akkor meg kell fizetni. Úgyis szarul fogja csinálni, magától mindenki úgy fogja kezdőként. Olvashatsz akármennyi cikket, de egy jó edző tudni fogja hogy jól végzed-e a gyakorlatot, mekkora súllyal lehet terhelni, milyen edzéstervet csinálj. Még egy Wood féle könyvmoly is elcseszhet jópár hónapot mire beletanul, az idióták meg 3 év edzés után is rosszul csinálják és csodálkoznak hogy nem fejlődnek.
Inv1sus: Tömegelésnél nem szabad, a legjobb ha kocsival jársz abban az időszakban terembe. Diéta alatt már mehetsz biciklivel vagy gyalog is.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Kassadin
addikt
válasz spammer #41185 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért kellene rögvest odarohanni bárkinek is, ha f@sz az illető és még ahhoz is lusta volt, hogy megnézze, hogyan kell elvégeznie a gyakorlatot. Szerintem aki eredményt akar, az általában nem babusgatni szokta az embereket a teremben, a saját idejét rabolva, ingyen és bérmentve. Vannak kivételek természetesen, nálunk elvétve akad ilyen.
Nálunk maximum jót mosolyognak az ilyen embereken. Anno én is gondolkodtam rajta, hogy rámutatok, mi lenne a helyes elvégzése a gyakorlatnak, de a.) senki sem vagyok, hogy másnak dirigáljak, b.) 1 hónap múlva úgyis abbahagyja, mert már kigyúrta magát/nem lett 1 hónap alatt hegyomlás és elveszíti az érdeklődését eme sport iránt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ha talál egy jó edzőt. Attól függ melyik terembe jár, kik edzősködnek arra fele, mert épp az említett "fitneszakadémiás" edzők sem biztos, hogy megfelelőek. Persze egy kezdőnek, aki semmit sem tud, annak jó lehet az is. Gyakorlatok végrehajtásában segíthet egy egyszerű izmos ember is, ha csak arról van szó
(#41186) Inv1sus
Lájtosan, pár perc csak bemelegítésnek. Vagy ugyanez szobacangával. Csak akkor van értelme, ha bemelegíteni akarsz vele, egyébként nem kell.
szerk: súlyzós edzés után mehet aerob/kardió.
(#41190) Kassadin
Vannak rendes figurák, nem kell órákat ott állni senki mellett, elég 1-2 jó tanács (így húzd, így csináld, úgy csináld, kész...) Természetesen nem arról van szó, hogy abszolút semmit sem tud, nézzen előbb utána mindennek, de 1-2 tanács vagy korrekció nem kerül semmibe.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kassadin
addikt
válasz spammer #41191 üzenetére
Egyrészt te egy vadidegen emberről nem mondod meg, hogy mennyire nézett utána a gyakorlatoknak, másrészt én továbbra is úgy vélem, hogy a rendesség mércéje nem az, hogy hány pokémonnak adsz felvilágosítást, hogy hogyan végezze helyesen a gyakorlatot.
Lehet, hogy én látom rosszul, de továbbra se látom abban a rációt, hogy izmos emberként () neked kötelességed bármit is mondani, vagy mutatni. Ami nagy valószínűséggel úgyis falra hányt borsó lesz.
Amúgy egy kis odafigyeléssel meg a tükör segítségével nem olyan nehéz rájönni a helyes gyakorlatra. Vagy legalább a közelébe kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz gordonfreemN #41192 üzenetére
Mert neked gyenge kislány gyomrod van.
-
spammer
veterán
válasz Kassadin #41193 üzenetére
Azért meg lehet mondani, hogy abszolút kezdő és tapasztalatlan-e, vagy csak 1-1 gyakorlatot nem tud helyesen végrehajtani. Ez ugyanolyan, mint itt a fórumon tanácsot adsz, hogy próbálja ki ezt vagy azt a gyakorlatot így vagy úgy. Annyi a különbség, hogy élőben, a teremben még látod is
Nem a rendesség mércéje, csupán jófejség, segítőkészség, ennyi. Nem kell ezt túlragozni. Nem is kötelesség, akkor lenne az, ha fizetne érte a delikvens.
Látod itt a guggolásról is ment a "vita" pedig nem kezdő emberekről van szó
-
spammer
veterán
válasz Kassadin #41196 üzenetére
Nem, mert én nem vagyok izmos, úgysem hinnék el Másrészt nem nagyon vannak abszolút kezdők, legalábbis amikor én vagyok/voltam ott.
Nekem anno adtak tanácsot 1x-2x, de csak szóban, hogy így vagy úgy érdemes csinálni, és ennyi. Ha fordított lenne a helyzet, 1-2 szót én is szólnék (nyilván illedelmesen, jó szándékúan), aztán vagy megfogadják, vagy nem. Szerintem nincs ebben semmi gáz.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest