- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
22 éves, 182cm, 72kg.
Kiskora óta kosarazik.Az alap formája meg van és jól is kajál.
Eddig jó volt így neki, de most pár kilót szeretne felszedni.
Vettem is neki fehérjét (ami ellen nem tiltakozom, de nem nézem jó szemmel) és lejár gyúrni a haverjaival.Csak alakul egy idő után. -
m3ss
veterán
válasz kukinyo #38405 üzenetére
en sem vagzok odaig a taplalekkiegeszitokert, de ha ennyire gyors az anyagcsereje akkor kenyelmes lehet. viszont nem ertem miert feherjet? ekkora izomtomeghez nem fog kelleni hudesok feherje, amit ne lehetne bevinni normal taplalkozassal is. inkabb a szenhidratokkal lesz neki gondja, vmi egyszeru tomegnovelo akkor sztem inkabb passzolna neki. en is nagyon gyors anyagcserevel 80 kg felett 20 ev korul kb 2-3 orankent ennem kellett 300+ kcalt. egyaltalan nem poen. es szaraz kajabol nem is akartam ennyit enni, meg nem is volt ido mindig elkesziteni stb.
errol jut eszembe szuleim kicsit regivagasuak. lattak, hogy 1 ev edzes utan mennyit nottem, meglattak a tomegnovelot elvittek a haziorvos/ismerosunkhoz, hogy bevizsgaltatjak... nem hittek el hogy nem koxolok, mondjuk sportedzok se... squats & milk ftwhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
BÁ Nutrition
addikt
látom megint megy a gyökérkedés hogy merjünk kicsik lenni...
azért kell a nagy súly mert jó
ha valaki 50 kilóval akar fekvenyomni annak is módjában áll. csak nem kell megmagyarázni a másiknak hogy az szar és az jó amit ő csinál..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
asuspc96
őstag
Helló!
Valahol olvastam, hogy a húzóckodásnál (link) a szűk fogás a bicepsz külső, míg a széles fogás a belsőt dolgoztatja....vagy fordítva ?
erre keresem a választ hátha valaki tudja! -
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #38409 üzenetére
Oszt ki akar 50 kilóval fekvenyomni
Én is csak annyit mondtam, hogy, ha valaki nem erőemelő, akkor emeljen a súlyon, ha már nem tudja vele megedzeni az adott izomcsoportot és ne akkor, mikor a teremben vagy egy fórumon azt mondják neki a nagyokosok, hogy gyenge és/vagy sokkal nagyobb súlyt kellene használnia... -
spammer
veterán
válasz kukinyo #38408 üzenetére
Mi derül ki pár hónap alatt? Mi baja lesz a fehérjétől? A tejet megihatja? Abban ott a zsír és a tejcukor is, az jobb?
Sokan évek óta isszák a fehérjetumixokat, aztán nem haltak meg. Miért mosod össze a tápkieget a kokszokkal? Az egyik por formájú kaja, a másik meg gyógyszer (doppingszer).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #38402 üzenetére
A vékony csontozatnak is megvannak az előnyei. Jobbak lesznek az arányok, ha például vékony a csuklód nagyobbnak tűnik a karod, ha keskeny a derekad jobban dominál a mellkasod. Persze ahhoz is kell izomtömeg. Schwarzi is bizonyos mértékben a vékony csontozatának köszönheti a trófeáit, brutálisan mutattak a hatalmas mellizmai a keskeny derekával. De nézd meg akár a csuklóit is mekkorák, vagy a bokája.
#38416: az mondjuk nem feltétlen hátrány ha szarnak tartod magad, mert nagyon erős motiváció kell hogy szédülésig eddz magad. Egy elégedett ember nem fogja szétcsapni magát.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #38416 üzenetére
Hát nézd, nekem edzések végén már kicsit olyan mint amikor becsípek.
Lábazás után meg már volt párszor rókázás.#38418: Én nem mondtam hogy szarul edzel. Csak azt hogy én mit tapasztalok. Van akinek meg sem kottyan egy lábazás, mégis fejlődik.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
Az ok, hogy neked így van...én is lábazáskor azt hiszem ott pusztulok meg, nagyon sűrűn veszem a levegőt...de nem rókázom (igaz volt már olyan, hogy hányinger), meg nem szédülök...akkor már szarul edzem? Nem hiszem.
Azért a mentőt ne kelljen már kihívni rám.
Szerintem nálad hamarabb jön el ez a fázis, aztán ennyi.Okés, értelek.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Tegnapi kart mára halasztottam, általános rossz hangulat miatt... Most mondom, adta...meg a kreatin is. Végre azt hozta a sima monoval ellentétben, amit ígértek az okosok. Én is ígértem, hogy leírom magát a hatását is, amint a feltöltés végére érek. Kétkezessel 45kg-ról indítottam a 40kg helyett, már akkor éreztem, hogy most ez túl könnyű. 55kg -ig mentem fel. Egykezessel a fordított 25kg majd 27,5kg. A kalapács 27,5kg majd 30kg a vége. Tricepsznél pont ugyan ez a fejlődés, a lórúgás pl. az eddigi súlyommal nevetségesen könnyű volt. Fej fölött egykezessel felpakoltam 47,5kg-ra, és belement a 8 ismétlés. A 15%-os erőnövekedés lazán megvan, és hogy őszinte legyek, nem tudtam úgy kinyírni a kezem annyira, mint eddig.
Szóval eddig úgy néz ki erre jól reagáltam, kíváncsi leszek az egyéb testrészekre, főleg a mellre.Don't Tread On Me
-
Manitou
veterán
Szolgálati közlemény!
Nem sikerült a rohamdiétám
Sebaj, holnap irány Szlovénia., meg lehet átnézünk majd Olaszba is pam pam
Tegnap lagzi volt, adta
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz MPowerPH #38419 üzenetére
én mostanában nem tudok emelni a súlyokon mert úgy bedurran a karom, hogy a szalag ami a könyök hajlat belsőfelén is halad úgy bedurran\görcsöl, hogy nem tudom a súlyt emelni és vicc, de a bicepszem még bírná... pl. 24kg-os koncentrált bicót feljebb rakom 26-ra és érzem és ha mondjuk 30kg-os kalapácsról 34 re megyek egyszerűen mintha pattanna egyet és szabályosan elengedem a súlyt...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Radnix
senior tag
Holnap zárva van a terem
-
nepszter1
addikt
Működő gyorsvészjelző rendszeren érkezett riasztásokról tájékoztatta honlapján a nyilvánosságot az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. A riasztások szerint az Amerikai Egyesült Államokban gyártott étrendkiegészítő készítményként megjelölt – ismertetése szerint sportolóknak szánt különleges táplálkozási célú élelmiszerek – Jack 3D, Hemo-Rage, Lipo-6 Black és NeuroCore megnevezésű készítmények nem engedélyezett gyógyszer összetevőt tartalmaznak. Ez az összetevő (1,3 dimethylamylamine – DMAA) az amfetaminhoz hasonló, koffeinnel párosulva az emberi egészséget súlyosan veszélyezteti.
Tekintettel arra, hogy a fent jelzett készítmények interneten keresztül is megrendelhetők, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala felhívja a lakosság figyelmét, hogy az étrend-kiegészítő készítmények, mint különleges táplálkozási célú élelmiszerek gyógyszer-hatóanyagot nem tartalmazhatnak, jelenlegi összetételükkel veszélyeztethetik a fogyasztók egészségét.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz nepszter1 #38426 üzenetére
hallod a buni a múltkori szkitek tesztes adásban már odáig fajult hogy a szkitek termékekben olyan sok a hatóanyag hogy csak ilyen 100-150 g-os adagokba fért bele, és ettől volt sűrű a turmix. ennek is utánnanézhetnének
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MPowerPH
félisten
válasz spammer #38432 üzenetére
Boxer nálam elrejtheti, vigyázok rá, na meg arra használom majd, amire való.
Egyébként belegondolva, ezek a Jack3D és társai is károsítják az ízületeket, mivel jobban kihozzák belőled a maxot.Jojo5: Szerencsére velem ez nem fordult elő. Ellenben én meg sem próbálom most többel, így is 5kg-t emeltem hirtelen, ami sok. Kicsit most ezzel átmozgatom a kezem, hogy szokja a szalag. Én ha megerőltetem, és sok a súly, akkor az alkarom külső felén végigfutó ín szokott keservesen fájni. A végén nekem is engednem kell, mert nem bírom fogni. Eddig mindig beleestem ebbe a hibába, nem tom valójában mitől lehet. Egyenlőre ez is elkerül, pedig kínzom.
Belegondolva, hogy honnan indultam... Február elején álltam neki, kalapács akkor 17,5kg-val ment, keservesen. Szerencsére van nyoma a sok munkának.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
gordonfreemN
addikt
válasz MPowerPH #38433 üzenetére
Most akkor álljunk meg egy szóra! Szerinted normális ha fáj az alkarod?
Már csak hogy viccelődsz, a túlerőltetéssel38435:Jó, értem, hogy eddig elkerül, de akkor vigyázz vele, én is ismerem a dolgot pontosan és nem játék, ahogy mondod! Nekem ez a dolog időjárásérzékeny is maradt. Viszlát szép idők...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Láb meg vót, alig értem haza. A combom szénné égett, már fájt a vége minden sorozatnak, a tarkóm is fura, szerintem kicsit a vérnyomásomnak is odalökött.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
MPowerPH
félisten
válasz gordonfreemN #38434 üzenetére
Dehogy az... De ha figyelmesen olvasol, akkor kiszűrheted, hogy azt írtam, régebben mindig fájt, de mikor februárban újrakezdtem, és szépen építgetem, nem kapkodom el, és figyelek arra, mennyire erőltetem, még nem jelentkezett a fájdalom egyszer sem. Ha fáj, utána minimum 1 hónap pihi, különben soha nem gyógyul meg, sajnos már van vele tapasztalatom.
mod: Jaja, nagyon nem jó dolog. Anno mindig elvette a kedvem, 1 hó pihi, utána meg már nem volt kedvem lejárni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
asuspc96
őstag
na a sok hangyaszedés bokszkesztyűben elkezdte éreztetni a hatását....
előtte-utánaigaz nem a legjobb de szerintem alakul....
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
gordonfreemN
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, most mi következik majd...
asus: alakul, de még messze a siker! Mondjuk kérdés mi a cél?
Tamoo: pontosan. Hajszálpontosan ezek a tünetek voltak nálam is.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
MPowerPH
félisten
Az az, jól leírtad a tüneteit, irdatlanul kellemetlen érzés. Anno a teremben minden második srácnak ez volt a baja. Nekem régebben annyira fájt, hogy el kellett mennem orvoshoz. Felírt valami gyógyszert, meg krémet, és 1 hónap pihit. Persze elmúlt, de az 1 hónap nagyon sok volt...
asuspc96: Klotyó ott van a szeren. Én nem gonoszkodok(most ), szerintem jó irányba haladsz, csak kicsit hízni kellene, mert kórosan csontos vagy.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
asuspc96
őstag
válasz gordonfreemN #38438 üzenetére
"mi a cél?"
keresek képet....vagy nem is...amit legutoljára linkeltem (felhúzás) abban ott van az orosz srác..na az a fizikum kicsit nagyobb izomtömeggel...most az jön: kb lehetetlen...most vettem észre elírtam a képet....
tamoo: így szoktátok nem ? fejlődés történet...evolúció[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz MPowerPH #38433 üzenetére
de én érzem, hogy menne több, de egyszerűen annyira bedurran\meghúzódik a szalag, hogy nem tudok emelni mert a kezem mintha kattanna és elengedi a súlyt, utána nem fáj semmi, csak a mozgásnál mintha a szalag lecsúszna 1 csontról, de utána semmi fájdalom sincs meg az se fáj csak a kezem elengedi bármit is tartok....
Radnix: nálunk 10-16-ig lesz nyitvatartás, szóval reggel korán kelek, hogy legyen bennem 1 kis kaja és mehessek edzeni olyan 13 körül...
Tamoo: nekem meg pont az emelésnél enged el a kezem, de ez egy vicc, hogy nem a bicó nem bírja hanem vmi szalag...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
MPowerPH
félisten
-
Boxer001
veterán
Yeah koxom van.
Gordon
Na most néztem meg. Lehet inkább ki kellett volna hagynom.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest