Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mert egy nyápic vagyok. Ja és egy dabil barom is, kösz, h szóltál God Vazzeg, majdnem elfelejtettem

szóval az a gondom, h itt van egy csomó. Nem tudom, esetleg vmelyikről nincs e vkinek tapasztalata, nem szeretnék csalódni akkor, amikor egy rossz diéta vagy gyakorlat súlyos következményekkel járhat... teccik érteni?
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jól van na.
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/freche_Smilies/57.gif)

-
Boxer001
veterán
Nah, látom azért éled a topic.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megsasoltam a bbtv-t. Háát, régen ütősebb volt, már elmúlt a varázsa szerintem.

A shopban már megint nyomi akció van.
A múltkori egyet fizet kettőt kap (Daily One) eksön jó volt, rá is ugrottam. 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mert egy debil barom azért
rlazol: [link] -
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Majd legközelebb langyos lesz a tea, most szobahőmérsékletű, és nem oldódik benne.
Én már ki nem megyek melegíteni. 
rlazol
Pedig van elég pesti pondró itt (elvileg
), nem értem miért nem segítenek. Nagyon szemetek.

[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Heyyo visszatértem a hegymászásból
! Azt hittem a gyúrástól csökkent a kitartásom, de sokkal jobban bírtam mint vártam. Ráadásul fogytam 1 kilót és azt mind derékra, a többi méret megmaradt
. Holnap majd kiderül, h az erőmmel mi lett. -
Bubee82
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
100 simán. Azzal a te magasságoddal már elég brutálisan lehet kinézni. De persze az a 100 kg nem 40% tzsvel értendő.
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ok thx
amúgy 186centisen hány kilóig érdemes felmenni tömegelésben ahonnan még nem kell túl gyilkos diétát csinálni de izmot is fel lehet pakolni? (most így ''diéta'' vége felé vagyok 80) -
Bubee82
őstag
Na jövő héten akkor a következőket nézzük meg:
ON 100% Whey
Muscletech Nitrotech és Nitrotech Hardcore
Nature's Best Isopure Zero Carb vagy mifene
Scitec 100% Whey Pro
Cytogen Cytopro
Scitec Anabolic Whey
Asszem ennyi.
Fless:
Ok.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Akkó nyomok 20-at 5-6 napig toprongyok, tovább nem töltök, mer így is undorító homokos löttyöt inni.
-
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Biztos fasza lesz a cucc.
Nyomsz még mellé egyéb kiegeket is, vagy csak magában?
Kreatin feltöltésnél 20g legyen, vagy elég 15 is? 1 hét elég a feltöltésre? Tudom, sok helyen leírják, olvastam is, meg ti is írtátok már, de azért megkérdezem (írjak már ON-t is).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondoltam ellövöm ezt a nyomorult 1 kilós kreatinomat, úgy se használ majd, akkor meg inkább belém menjen kárba.
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Bánhatod is, bazzeg.
Nagyon jó, bár mostanság úgyis feszültebb voltam a kelleténél, így ez most nem igazán segít az embertársaimmal való értelmes kommunikációban
de leszarom.
Mivel már pont ezt a hatóanyagot próbáltam tavaly áprilisban, most viszont egy csomó dolgot máshogy csinálok mellette (nem annyira szigorúan betű szerint
), megnézzük így pontosan mit hoz és össze lehet hasonlítani. Érdekes dolgok derülnek majd ki elhihetitek és már most látom, de minden ilyesmit leírok a végén.
Az adagolás és egyéb: 4 hétig megy napi 2 szem. Tavaly ment 3 is, de igazából a 2-nél nem éreztem picit sem jobbnak, most majd kiderül. Ja az egy szem meg szart sem ért, ez teljesen biztos. A maradékot senki ne kérje el, mert azt a kb. 30 szemet a sógor benyomja próbaképp.
Na ennyi, holnap egy ''kicsit'' szórakozok
majd jövő héten beszámolok az eddigiekről (ha érdekel, ha nem
) -
God Vazzeg
veterán
válasz
JagdPanther
üzenetére
A bab a ''hasznos'' kategóriába tartozik!

-
JagdPanther
aktív tag
a bab gyúrós szempontból a hasznos/haszontalan/nemkívánatos/kerülendő csoportba tartozik?
-
fLeSs
nagyúr
Na, akkor tőlem elég lesz az ON 100% Whey meg a Cytopro + kreatin?
-
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Azért ne szaladjunk annyira el. Ezeket a vizsgálatokat nem biztos h itt meg lehet csinálni, a másik meg, ha meg is lehetne rohadt drága lenne amit nem engedélyeznek. Maradjunk a fehérje, cukor, zsír, kreatin témánál. Ez a lényeg.
Most a fő vizsgálaton kívül - ami a tömegnövelőkre vonatkozik - vizsgálgatjuk ezeket a fehérjéket. Szóval maradjunk ennél. -
Vandit.
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
NR-PEAK védett mátrix
PEAK ATP™: Forradalmi stabilizált, biológiailag hozzáférhető adenozin 5'-trifoszfát közvetlen sejt-energia forrás.
CellMax teljesítményfokozó keverék: citrullin-malát, béta-alanin, orotsav, L-hisztidin.
G-KICK fáradtság késleltető erő- és teljesítmény-fokozó formula: glicin-L-arginin-alfa-ketoizokaproát.
VoluMax sejt-volumenizáló: taurin-etil-észter.
Metilxantin ''hajtóerő'': koffein.
ezt 1600 mg
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Ahova küldhetitek:
Hatvan, Kastélykert u. 4.
Simon Tamás
Boxi, ha valamid van akkor te személyesen is oda tudod vinni. Este 9 körül beugorhatsz, vagy telefonon megbeszéltek egy találkát a haverommal.
Trans-X nem kell mert az van. Mindenkit megkérnék arra hogy itt a topicban írja meg ha küld valamit h egy termékből több ne legyen elküldve. A csomagolásra legyen ráírva h melyik micsoda. -
Bubee82
őstag
Akkor azt kérdezném meg h jelenleg kinek milyen fehérje van birtokában? Aki budapesti és tud rá időt szánni az legyen olyan kedves és gyűjtse össze a fórumosoktól ami van és akkor átadja nekem és megnézzük h mennyi van bennük. Vagy pedig elkülditek nekem postán.
A mintának elég pár gramm, de jól keverjétek össze előtte és jól zárható edénybe, zacskóba tegyétek bele.
Kreatint még nem mérünk egyelőre, mert nem tanultuk meg a menetét, de ami késik nem múlik. Ha nem bonyolult és drága akkor megoldható h nem csak tömegnövelőkből hanem másokból is kimutassuk a kreatint. Én most Vitargo CRX-et használok és rakok is félre belőle. -
Bubee82
őstag
Na kedves kollegák, ma megtörtént 2 termék bemérése fehérjetartalomra vonatkozóan. A két ellenfél: Cytogen Whey Pro és Dymatize Elite Whey. A mérések Kjeldahl-módszerrel lettek elvégezve.
A mérés eredményei:
Cytogen Whey Pro - Deklarált érték -> 67% Mért érték -> 57,62% (~10%-al kevesebb)
Dymatize Elite Whey - Deklarált érték -> 78% Mért érték -> 67,8% (~10%-al kevesebb)
Kiszámoltuk azt hogy 1 kg tiszta fehérje mennyibe kerül mindkét termék esetén és a következő ereményt kaptuk:
Cytogen Whey Pro: 5568 Ft / kg
Dymatize Elite Whey: 8212 Ft /kg
A minősége a két terméknek eléggé eltérő, hiszen előbbiben csak koncentrátum van, míg utóbbiban elsősorban izolátum(ok) és utána koncentrátum.
Remélem már ezzel is tudtunk segíteni elgondolkodni a dolgokon. Valószínüleg a legtöbb gyártó és termék esetén lehet számítani ilyen eltérésekre. De ezt majd még leteszteljük. Annyit azért még érdemes tudni h tömegnövelők esetén könnyebb csalni hiszen ott több komponens is van a termékben, nem csak fehérje...
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Ébresztő
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/finger_Smilies/40.gif)
BBTV 28! Töltsétek! Én majd később, ha már sok pondrópatkány letöltötte.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
...
-
Bibby
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Akkor már hadd kérdezzek róla. Ezek szerint ez ilyen szemes téma, mennyit kell ebből, és mennyiért lehet biztonságosan ilyesmihez jutni? Szedése alatt vagy utánna kell kiegészítő kúrákat nyomni, mire kell figyelni?
Nekem most nincs rá szükségem, csak ilyen dolgokból teljes homály van bennem. Kb annyit tudok hogy a kox rossz, ne koxoljatok,értem?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Möhe
addikt
Köszi.
Igen a figura bemutatását mert odaállok a vas elé és fordítva ráülök vagy feszegetem mint hülyegyerek az ajtókilincset az eléggé poénos lessz
.A kaját azt tudom hogy figyelni kell.A diéta nem ismeretlen, szoktam kb 2 havonta 2héteset tartani.De az más. Ezeket meg addig is elolvasom. köszi 
-
Bibby
addikt
Hello!
Egy szót sem ejtettél az étkezésről a hsz-edben, pedig az még fontosabb is mint maga az edzés. Tehát diétáznod kell, mellette pedig súlyzós edzést végezni, valamint aerob edzést.
Ilyen ''egyszerű'' az egész, kitartónak kell lenni. Nem értem pontosan milyen skicceket akarsz, a gyakorlatok bemutatását?
Kezdetnek ezt olvasd át:
[link]
Aztán itt nézhetsz még körül:
[link]
Ezen az oldalon MINDENT megtalálsz ami neked kellhet.
ha ezek után konkrétabb kérdésed van biztos válaszolunk itt a fórumban, de előbb olvass és tájékozódj! -
Möhe
addikt
Szevasztok
Lenne 1-2 láma kérdésem. Szeretnék beiratkozni egy konditerembe és kicsit javítani a külsőmön.Van rajtam némi felesleg és jó lenne ha leadnám és még némileg formálnám a testem is. Nincs elgurulva a pirulám,hogy veszek kreatint és pár 7 mulva már +5 kg izom lessz rajtam. Szertném a zsírt leadni majd utánna a formálást elkezdeni és magamra szedni pár kg izmot is. Keresgéltem már szálkásító edzéstervet de sajna nem találtam (vagy rossz helyen kerestem) olyant ahol kis figurás skiccen mutatja az afféle láma embereknek a tennivalót.Tudna valaki dobni 1 linket vagy saját a saját ''bejött'' figuráit?Röpködtek a kifejezések meg a mire figyeljek szöveg de ,hogy mennyit és hányszor azt nem közölte, én meg csak lestem.Itthon van 1 kis evezőpadom amit már unok és nemhiszem hogy hatékony lenne.
Ha valaki segítene akkor köszönöm
! -
LOTR
addikt
ha ettől fogok visszafejlődni, akkor abba hagyom az egészet, más sport után nézek
egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen pici dolgokon menjen el valami (nem versenyre készülök, sőt, semmilyen komolyabb tervem nincs)
más aki semmit nem figyel oda fejlődik, annyira szar genetikám meg biztos nincs
Bibby
az aerob edzésre visszatérve, nem 120-140 közötti pulzust kéne tartani?
Márkank meg felesleges váalszolni, ha jól emlékszem a múltkori SD vagy MD kúra alatt is majdnem összevert pár ember, tehát ezek a kitörések mondhatni normálisak
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
blablablablabalblbalba. Mondd már meg, hogy ez kit érdekel? MÉGIS KIT???? Fejezd be a magad fényezését, hogy milyen jó az állóképességed meg stb., oszt húzzá innen

Egyébként elkezdtem enni a Methyldrolt
és bár állítólag 100% pontosan egyezik a Masterdrollal, már most mondom, hogy ez sokkal jobb, akárki akármit mondd, vagy nekem most jobban hat, de valami félelmetesen elkezdtek nőni a méretek meg a tömeg, már pár nap alatt is
Komolyan. A terv előtte az volt, hogy a tavalyi legnagyobb méretet a 44,5-es kart elérjem, de már most változott, ez tuti több lesz. Az meg a legnagyobb marhaság, hogy ez nem fog vizet, mert ennyire nem lehet sehogy máshogy nőni. Ja, jelentem edzem rendesen, most még a kajára is figyelek, ha valaki kérdezné 
-
LOTR
addikt
mit szoktatok csinálni, ha ugyan azt a távot rövidebb idő alatt és alacsonyabb pulzussal le tudjátok gyalogolni?
egyre nehezebben érem el, hogy gyaloglással 120 fölött legyen a pulzusom
a 110-115 megvan, de a 120 fölötti eredményhez kell egy nagyobb lépcsőzés, vagy nagyobb emelkedő -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Gondolatolvasó vagy.

-
LOTR
addikt
én meg csak szimplán mértem egy testzsírt, 10% jött ki
hát ez van, majd alakul, de legalább kezdek elfogyni
-
Foglalt név
addikt
A dolog lényege szerintem a megvilágítás. Ha jók az árnyékok, akkor még a zsír is szálkásnak tűnik, mert kiemelődnek a kontúrok és ezáltal definiáltabbnak tűnik a test. Ha megfelelő szögből, megfelelő mennyiségű fénnyel ''dolgozol'', akkor ez fényképen is könnyen visszaköszön, vagy pl. a versenyeken a kenceficékkel.
Tudom így nyáron keveset vagyok, de süt a nap is, úgyhogy kaptok elég fényt és nem kellek annyira a megvilágosodáshoz

Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EAFC 26
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyúrjá, meg egyé inkább faxom!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Holnap majd kiderül, h az erőmmel mi lett.
Nyomsz még mellé egyéb kiegeket is, vagy csak magában?