- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makopeter
tag
válasz
Alexxxis #1919 üzenetére
Letho a control paklik ellen nem olyan jó. weather control, radovid control, scoia control, és ezek elég népszerűek most. Nem fogsz elégszer találkozni Qg vagy törpés paklival hogy megérje használni, persze függ attól is milyen mmr-en vagy. Kisebb szinten hasznosabb lap lehet.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #1783 üzenetére
Átlag +/- 30-50 pont szokott lenni egy meccs után az MMR változás. Attól függ az ellenfelednek milyen MMR-e van. Pl ha nálad erősebbtől kapsz ki keveset vesztesz vagy ha nálad gyengébbet versz meg kevés pluszt kpasz.
Tapasztalat pont függ attól milyen hosszú volt a meccs (pl ha az elején feladja kevesebb jár), meg szerintem az MMR-től is.
A rewardoknál van info a szintlépésről is csak lapozni kell.
-
salaam
senior tag
válasz
Alexxxis #1666 üzenetére
Kicsit én is így vagyok, aztán belépek és a hat win után olyan szinten kiégek, mint a tavalyi sámán metában és három napig felé sem nézek. Hihetetlen, úgy beakadtam r16on, hogy kb. 800mmr-t estem vissza az elmúlt pár napban. Remélem a patch kicsit rendberakja a metát, mert így sosem lesz meg a r21.
Nyilván játszhatnék nilfgaarddal, meg monsterrel, de sajnos sok értelmét nem látom, unalmasak és keveset kell gondolkodni, ezzel az erővel hearthstoneozhatnék is sajnos. Jöhetne már az a szép patch
-
makopeter
tag
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #1630 üzenetére
NG készlet egyáltalán nem rossz. Ahogy kollega mondta összes challange aztán:
Leader: John Calveit
Gold: Tibor, Cahir, Triss, Geralt (a sima Geraltot törheted -elég a prémium- és ha van annyi scraped egy Ciri-t lekraftolnék a helyedben. Egyik legjobb gold ami minden deckben használható. Geralt helyett sokat dobna a decken.)
Silver: Peter, Vanhemar, Dudu, Decoy, Scorch, Skellige Storm (ha valamelyik nem válik be Cleaver-t lehetne még próbálgatni)
Bronz: 3x Rot tosser, 2x Medic, 1x Nauzicaa bearer, 1x Nauzicaa Brigade, 3x Emissary (1-et kraftolni kell), 3x Impera Brigade (2-őt kraftolni kell), 2x First light
A 3 bronzot nyugodtan lekraftolhatod abba nem mész tönkre és lesz egy egészen erős, játszható decked.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Alexxxis #1628 üzenetére
Ehhez mondjuk érdemes lenne tudni, hogy milyen gold/silver lapjaid vannak, miből lehet építkezni. Esetleg tudnál linket adni a gyűjteményedhez? Gwent Tracker tud ilyet csinálni.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Alexxxis #1599 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a Gwent twitter accountot nem a vezető fejlesztők kezelik, hanem egy olyan ember, akit csak emiatt (meg FB, stb.) vettek fel, vagyis a játék készítésében nem vesz részt. Így tényleges rálátása sincs az ilyen dolgokra.
Ez egy válasz volt egy kérdésre, nem pedig egy hír, amit a kezébe nyomtak, hogy most ezt írd ki. Ezért könnyen lehet saját kútfőből vette az 1600 scrapet, és nem kérdezett meg senkit, aki kompetens lenne.Remélem érthető vagyok már.
Számomra ez a "túl szép, hogy igaz" legyen kategória, amellett hogy logikailag is több buktatója van. Az egyik pontosan az, amit most csináltok.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Alexxxis #1592 üzenetére
Noxious: Buying Kegs Before Patch Is Live
Röviden: Aki akar venni, most vegyen és ahogy már írták is, a meteorite powder-t érdemes felhasználni nerfelt legendarykra.Alexxxis:
Lvl 3 kell talán a craftoláshoz, ha jó emlékszem.
A sima nem premium lap kell hozzá+ meteorite powder. (Rögtön lehetne 1600 scrap-ért is craftolni, de az nyilván most nem éri meg...) -
Derrewyn
senior tag
válasz
Alexxxis #1559 üzenetére
Szerintem korai kijelenteni bármelyik lapról is, hogy teljesen használhatatlan, mert bármikor módosíthatják még őket.
Most is változott jó pár gold, a sok RNR huszár is kereshet valami új lapot.Ha már RNR... Hogy néha milyen rossz ütemben rakják ki az a lapot, csak fogom a fejem. Legyártja, és azt hiszi, hogy bármikor kijátssza, akkor nyerni fog.
Ha már mindenképpen törni akarsz, akkor kezdheted a 3*3 darabos egységekkel, mint Queensguard, Shieldmaiden, stb. csak ezekből elég sok scrap összejön, mert akár 6 olyan rare egységed is lehet, amit nem is tudsz pakliba rakni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Alexxxis #1559 üzenetére
Szerintem felesleges lap nem nagyon van, mindenre lehet összeállítani valamit. Én legalábbis NG kollekcióban nem láttam olyat, amiben nem lenne fantázia, három eltérő paklit is futtatok (Calveit control, Emhyr spy, Morvran reveal).
De majd a többiek megmondják a tutit. Ha scrap kell, akkor én abból a frakcióból törnék, amit biztos nem játszok.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Alexxxis #1527 üzenetére
Attól függ mivel játszol. Nilfgaard-ba Fringilla Vigo szerintem elég jó, esetek 30%-ban miatta nyerek. Olyan deckbe, ahol 1-2 unit nagyon erős lesz nagyon jó. Sőt ha az ellenfélnek van egy erős lapja, azt is le tudja kapcsolni. Spy deck-be nagyon jó, bár néha ha nincs erős unit akkor használhatatlan.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Alexxxis #1372 üzenetére
Eléggé pofátlan freebooting
Levágott első 30 másodperc,fölösleges szöveg alul-felül, lerontott minőség, "Tap for sound felirat", kis méretű tényleges videó. Már csak a könnyezve röhögő emojik hiányoznak. Nyilván a CDPR nem fog csődbe menni, ha nem az ő Youtube/Facebook stb. oldalukon nézik meg a videókat, de legalább ne terjesszük már az ilyen "freebooter" oldalakat.
Sokszor megesik, hogy egy magánszemély alig termel hasznot a viral videójából aminek youtubeon van mondjuk 20000 megtekintése miközben facebookon ugyanaz a videó levágva, egy szöveggel a tetején és 15 millió megtekintésnél jár a freebootoló facebook oldalon.Ha már itt tartunk, nemtudom volt-e már:
-Nilfgaard Faction || GWENT: The Witcher Card Game
-Monsters Faction || GWENT: The Witcher Card Game
-Skellige Faction || GWENT: The Witcher Card Game
-Scoia’tael Faction || GWENT: The Witcher Card Game
-Northern Realms Faction || GWENT: The Witcher Card Game
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Bittorrent topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest