- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.OM.
aktív tag
Már lassan 2 éve nem játszottam a játékkal, de tegnap este valahogy visszajöttem..
Igaz peccselt egy ideig, aztán nem engedett be, aztán pass resetet kért, aztán nem csatlakozott, aztán a játék dobált ki, de csak meglett.
Az akkoriban kimaxolt Warri, Ele, Mesmer, Ranger, Thief kariaim mellé el is indítottam egy Nekrót.
Még anno betáraztam egy scroll-t, így lvl 20-ról kezdhettem. Meg is lepődtem, hogy utána 5 percig csak nyitogathattam a lup csillagokat, meg takaríthattam az inventorit. Utána megint DC.
Régen ilyen sem volt..
Jó'van, relog, AH. lvl 20-as condi cuccok be, összes minion felold.
Queens-ben kezdtem, hát hol máshol.
Jó volt újra látni a régi ismerős tájat. A szintezés még mindig piszok lassú. Fura, hogy még ilyen low karival is milyen egyszerűen tudtam solozni a Trollt, a wasp queent és Oak-ot is. Tuti gyengítették őket.Nem valószínű, hogy valaha is maxos lesz ez a kis kari, de szerintem még visszanézek..
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Nintendo Switch Lite
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Régen ilyen sem volt..