- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21964 üzenetére
Itt van az 5770-ről a PH!-s teszt ha esetleg még nem olvastad.
3. oldaltól vannak a tesztek grafikonjai. Bizonyos játékokban még a GTX 275-nek is odapirít. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21960 üzenetére
Nincs olyan, hogy egy játék "nem szereti" az ATi karikat. Ez egy urban legend. Hibák előfordulnak mindkét oldalon de ezeket általában egy újabb driverrel vagy patch-el javítják hamar.
Volt 4850-em de az még az első patch elött volt. Előfordultak eltünedező texturák de ilyenről már a 3. patch óta nem olvasni itt és fsb-nek is pozitív tapasztalatai vannak a két ATi kártyával amennyire a hszeiből kivettem. Az ő véleményét kéne meghallgatni, mert én már régen váltottam.
Az biztos, hogy ha GTS 250 és 5770 között kéne választani akkor én mindenképpen az 5770-et választanám!
Egyrészt sokkal gyorsabb mint a GTS. Valahol a 4870 és a GTX 260 szintjén teljesít és szerintem az újabb driverekkel még gyorsulhat is később. Másrészt keveset fogyaszt, nem melegszik és DX11-es, ugyhogy hosszabb távra is jó választás. És tuningolni is lehet jócskán.(#21961) fsb1000:
Köszi a tesztet meg a videót!
Ebből is látszik, hogy ENB-nek vidmem kell dögivel. Simán ráduplázott az fps értékekre a második kártya beillesztésével. Beszédes az a grafikon! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21957 üzenetére
Én inkább ezt választanám a GTS 250 helyett.
Gigabyte-al meg nincsen semmi gond. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21951 üzenetére
Nagyon drága!
Nézd csak mit árúl a koléga!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Tálydi #21918 üzenetére
Próbáld meg Gábor leírása szerint.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Tálydi #21895 üzenetére
Még 2 ACU-t szerintem fogok venni nemsokára én is.
Úgy csináltam, hogy .png-be lemetem a képet majd jó minőségű .jpeg-et csinálok belőle. Így 2-3MB helyett lesz 300-400kb.
Majd hsz írásánál itt alúl láthatod az "Új kép feltöltése a szöveghez" részt.
Ott browse-olod a képedet majd okét nyomsz. Ha végzett a feltöltéssel megjelenik a "Beillesztés" gomb. Ha arra rányomsz akkor oda teszi a hsz-edben a képet ahol a kurzor áll. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Tálydi #21893 üzenetére
Telefonban a Multiplayer menüpont alatt tudod a multis karakteredet személyre szabni. Nadrág, sapi, szemüveg, ésatöbbi. Igyekeztem olyanra csinálni, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valódi önmagamra.
A valóságban is szinte állandóan ACU-BDU digital desert vagy urban camo nadrág van rajtam. Nem akarnak leszakadni rólam, mert elnyűhetetlen anyagból van mindegyik. Sajnos a játékban digital naci nincs, csak ez a régi típusú amerikai sivatagi minta. Sivatagi katonai bakancs szintén elengedhetetlen.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Black-core #21849 üzenetére
Nem hinném, hogy sikerült volna lebeszélned az i7-ről.
Egyrészt szóltam neki előre, hogy HT semmit nem fog érni, másrészt ha egyszer fsb valamit a fejébe vesz......... -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #21827 üzenetére
Az lényegtelen, hogy fps, vagy %, vagy km/h, vagy krumplik száma!
Ha van egy minimum meg egy maximum értéked valamiből és abból a kettöből te átlagot számlolsz akkor értelem szerűen ennek a két értéknek az átlaga csak kisebb lehet mint a maximum.
Vagy valami hiba csúszott a számitásodba, vagy véletlenűl felcserélted a AVG-t és a MAX-ot egymással.Másik lehetőség, hogy nem a minimum és a maximum alapján számoltad az átlagot. Ez esetben viszont nem értem, hogy honnan jöttek ezek az AVG eredmények.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Perillustris #21755 üzenetére
Badman Jamaikai angoljához képest Jacob még nem is olyan durva.
Csináltam is egy videót az egyik kedvenc részemről:
Badman rasta talk -
rup1u5
nagyúr
válasz
Perillustris #21769 üzenetére
6 dollárért vettem meg nemrég a Brother's in Arms: Hell's Highway-t.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21730 üzenetére
Az is igaz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21727 üzenetére
Lefogadom, hogy nem a netkapcsolat okozza a multis lassulást hanem a lassú proci.
Nálam le/fel 256kb/32kb -os kábelnettel van hogy még torrentet is futtatok multizás mellett gond nélkül.
Neki meg kb 5ször szélesebb netkapcsolata van mint nekem. -
rup1u5
nagyúr
válasz
egresi70 #21721 üzenetére
Hát single-ben sem valami szélvész
de megértem. Két mag, 2.5Ghz elég kevéske. Szerintem multiban elfogy a proci, mert ott a többi játékos és ezért több adatot kell feldolgozni. Próbáld meg úgy hogy nyitsz egy zárt szobát free mode-ban és csak egyedűl tolod egy kicsit. Ha úgy gyorsabb akkor egyértelműen a proci kevés. Meg kéne kicsit cibálni a drágát legalább 3.2Ghz-re.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Na ebből két darab és már suhanna is az ENB mod fullHD-ban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
agemate #21705 üzenetére
Gondolom a fennmaradó rész, ami szerinted szabadon van azt a rendszer használja vagy valami ilyesmi. Kíváncsiságból én is csináltam egy hasonló tesztet.
Látszik, hogy alapból 1.43GB a foglalt. Fut még a chrome és a többi apróság.
Pár perc autózást nyomtam a park körül és miután meghaltam alt+f4-el kiléptem. Jól látszik, hogy jóval 3GB fölé ment a lefoglalt ram.
Fraps valóban lassít kicsit. Ha kikapcsolom a precision OSD-jét akkor én is gyorsabbnak érzem valamivel. -
rup1u5
nagyúr
válasz
gabor85 #21696 üzenetére
(#21695) HaZsolt:
Az biztos, hogy a PH nem lesz tele velük. Nagy chip, kis kihozatal, nagy kereslet. Szerintem az első darabokat hamar el fogják kapkodni sac/kb 500-550 dolláros áron.
Mi neked a jó ár? Szerintem itthon 100-120-at biztos elkérnek majd érte. Ha meg hiánycikk lesz akkor majd elkezd szépen felfelé kúszni az ár. -
rup1u5
nagyúr
válasz
gabor85 #21692 üzenetére
A hivatalos megjelenést márciusra igérték.
De itthon biztos, hogy csak elvétve lesz belőle pár darab az első 1-2 hónapban.
Azokat meg elviszik azok akik közel vannak a tűzhöz. Ahogy a PH-sokat ismerem az első darabok az országban itt fognak feltűnni.
Így volt ez az 5-ös radeonokkal is. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #21682 üzenetére
Te tudod.
Váltani i7-re meg 2gigás GTX 285-re is nagyából ugyan annyiba fog fájni mintha kivárnád a GTX 480-at. Szívesen segítek is akár szerezni egy példányt megjelenés után.Első GTX 480 tulajnak lenni PH!-n azért nem lenne rossz! Meg legalább elsők között lenne itt teszt GTA 4-el és GTX 480-al. Az i7 HT-je meg szerintem semmi pluszt nem fog hozni GTA-ban. 3, max 4 mag bőven elég ennek a játéknak.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #21662 üzenetére
Az, hogy drága!
Már többször néztem azt a kártyát. Nem véletlenűl nem vitték el egy hónap alatt.
Multhéten majdnem vettem egy élettartam garis 2gigás evga 285-öt a 260-am + 35K-ért cserébe. Az még azt mondom hogy megérte volna de ez nem. Javíts ki ha tévedek de 80 körül már 5870-et is kapsz használtan. Az meg azért GPU-ban jóval erősebb. Egyébként nagyából figyelemmel kisérem a projectedet az SLI topikban is. Szerintem semmi értelme platformot váltani GTA 4 miatt. Nem fog az i7 észrevehető gyorsulást hozni a 4Ghz-es Q9550-ed után. Én a helyedben eladnám a Formulát és az egyik GTS-t. Hozzácsapnám az árukhoz azt amit még pluszban egy GTX-re szántál volna és kivárnám a Fermi megjelenését. Utánna vennék egy GTX 480-at és eladnám a második GTS 250-et is. Így úsznád meg a legolcsóbban és ez lenne a legnagyobb ugrás teljesítményben. Most már csak egy hónap kb és itt vannak az új GTX-ek. A P45-ös lapodban meg szépen belőni stabil 4Ghz-re a quad-ot. Jódarabig nem lesz még olyan játék amihez kevés lenne az a proci HD-ban. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #21660 üzenetére
Ez elég sokaknál előfordul. Már nem emlékszem pontosan én hogyan csináltam, mert még 2008 decemberében csináltam a fiókjaimat és azóta is kb csak 3 alkalommal kellett újratelepítenem a játékot. Az biztos hogy semmi mást nem csináltam csak amerikát adtam meg social clubnál és livenál is és semmit nem állítgattam win-ben. Olvastam viszont olyan javaslatokat, hogy regisztráció elött állítsuk át a Win területi/nyelvi beállításait amerikára vagy angolra, mert azt is nézi a live. Nem tudom ebből mi igaz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21635 üzenetére
Igazad lehet! Ez a lehetőség nem is jutott eszembe.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
gabor85 #21615 üzenetére
Oda elég lesz szerintem két gyors mag is és inkább egy erős DX11-es VGA kell majd. A Heaven benchmarkban láthattuk hogy mire képes az Unigine motor ha plafonig van járatva a tesszelláció. Ott bizony még egy 5870 is le-le térdel. Ha jól megcsinálják a játékban ezt és mondjuk lehet választani low, med, high között akkor már egy középkategóriás DX11-es hardveren is élvezhető lehet. Bár a játék maga nekem nem jön be de mivel ez lesz az egyik első játék ami Unigine-re épűl ezért nagyon kíváncsian várom, hogyan fog teljesíteni DX11-es vasakon. Addigra a Fermi is beesik, ugyhogy mehet majd az erődemonstráció.
#21616:
Szerkesztés gomb? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21613 üzenetére
Hogy te miket kiszúrsz!
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #21596 üzenetére
Amennyire én olvasgattam jelentéktelen a különbség 8x-os PCI-E esetében SLI-nél a 16x-oshoz képest. A mostani új vga-knál lehet érezhető de 2 GTS-nél szerintem nem fog korlátozni, hogy 8x-osan mennek csak.
Azért vagyok nagyon kíváncsi az SLI-s eredményeidre mert még nem volt itt ilyen és egyben azt is láthatnánk, hogy ugyan annál a konfignál (Q9550@4Ghz, 1920*1200) mennyire skálázódik jól vagy rosszúl a játék SLI-nél. Minden esetre már az egykártyás eredményeid is szépek!Végülis majdnem hozza azt amit a GTX-em. (na jó. nálam azért az átlag fps 40-50 között mozoghat, leszámítva, hogy néha beesik 30 alá)
Másodsorban ez a két darab 1gigás GTS 250 nálad már több lesz mint egy 9800 GX2 és én már régóta kíváncsi vagyok arra hogyan teljesítene a GTA 4 egy GX2-n ha azon 2*1 giga memória lenne.
Szóval érdeklődéssel várom az eredményeidet. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bryan65 #21592 üzenetére
Ilyet még nem is hallottam!
1.0.4-es patch fönt van?(#21593) fsb1000:
Való igaz, hogy különböző konfigok összehasonlítására jó a beépített bench vagy gépbővítés utáni összehasonlításra. Én pl azon mértem le a E8400@4Ghz és a Q9550 közötti különbséget. És a CPU kihasználtság %-ain nagyon szépen látszott, hogy mennyire "örült" a játék a 4 magnak. Ő viszont az adott konfigján mérné ki hogyan is fut. Arra meg kb fabatka kategória.Az is igaz, hogy riva jobb választás mint a fraps, erőforrás tekintetében. Ezért használom én is inkább a precisiont fps mérésre. Tulajdonképpen az sem más mint a rivából kiollózott modul. Mérés helyett én inkább a szemem sarkából figyelem az fps értékeket. Amúgy is rögtön észreveszem a kép mozgásán ha 30 alá esik és akkor szoktam csak figyelni, hogy hogyan változik. Van hogy látszólag ok nélkül beáll 25 környékére de ilyen nagyon ritkán fordul elő. Gyanítom, hogy inkább valami más alkalmazás kavarhat be ilyenkor a memóriában.
Ez az eredményed 1db 760/2000 köré húzott GTS-el készült? Érdekelne az SLI-s eredményed. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Dominiator #21588 üzenetére
Csak a beépített van de nem érdemes foglalkozni vele, mert az ott kapott eredményeknek közük nincs a valósághoz. Ha tényleg arra vagy kiváncsi, hogy hogyan fut nálad akkor fraps-al vagy evga precision-el irasd ki az fps-t a képernyőre.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Psychonaut #21546 üzenetére
Természetesen csinálhatsz magadnak újat de már válaszolt neked erre a kérdésedre fsb is. A lényeg, hogy győződj meg róla, hogy elöző tulaj revokeolta-e a serialt mielött eladta neked. Revokeról olvashatsz az első hszben. Ha ezt elmulasztotta az elöző tulaj akkor az első hszben található linkről töltsd le a revoke exét és mielött telepítenéd a játékot a saját gépedre, próbáld meg visszavonni a serialját.
-
rup1u5
nagyúr
Nem.
(#21566) Źşë':
Tipikus huszonéves hőbörgés.
Ne aggódj! Ki fogod nőni! (legalább is én erősen kívánom neked) Az élet, világ, országunk sokkal összetettebb annál, minthogy egyszerű másra mutogatással el lehessen intézni a problémáinkat. De ha neked jólesik majd ha rendőrökkel vereted szét magad akkor hajrá! -
rup1u5
nagyúr
Szerintem itt valami félreértés van a hírek íróinál. Arról volt szó, hogy konzolos verzió 40dolcsi a PC-s meg 20 de a PC-snél a két kiegészítő darabja 20, vagyis összesen 40. Tehát már helyben is vagyunk. Ha annyival olcsóbb lesz kint akkor megveszem usában. Egyébként furcsának tartom, hogy CD galaxisban már előrendelni lehet miközben amerikában még nem. Mit tudhatnak a cdgalaxisnál amit a rockstar szülőhazájában még nem?
Ez nekem több mint furcsa
(#21557) fsb1000:
Én is készültem.Hajszál híja volt hogy majdnem vettem egy 2gigás GTX 285-öt csak elvitték az orrom elött. Bár igazából nem is bánom, mert közben úgy alakúlt, hogy kénytelen letem új tápot venni és a Fermit is meg akartam eredetileg várni. Úgyhogy most lesz egy új, frankó tápom aminek nem gond egy esetleges kövérebben zabáló vga sem.
-
rup1u5
nagyúr
Nagyon jó lett!
A zene ez egyik kedvencem! Poénos, jók a szövegek is benne. És most már végre látom hogy valóban szinte tök egyszerre fordultunk a Banshee-kkel!
Még nem is volt soha ennyi jelenésem egy videóban!
Youtube-nál meg kell várni pár órát, napot mire elérhető lesz a videó HD-ban is.
Nehogy töröld! Nekem nagyon tetszik! Bárcsak lenne időm-tehetségem ilyeneket csinálni!
Grat! -
rup1u5
nagyúr
Itt egy elég részletes és átfogó teszt az ENB mod-al. Annak akit érdekel. Úgy olvasgattam, hogy SLI nem működik ezzel a modal.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #21432 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Nagy ívben teszek rá, hogy mennyibe fog kerülni! Megveszem mindkettőt DVD-s változatban. Már több mint fél éve nem tudok mit kezdeni magammal single-ben. Elkezdtem másodszorra is de most végre lesznek új arcok, új küldetések, új story-k, ejtőernyőzés ésatöbbi.....Kíváncsi vagyok miben változik a multis része.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #21401 üzenetére
Azért nem olyan végletes a gyári irányítás.
Ha megfigyeled pl az első kereket miközben lenyomod a jobb/bal gombot akkor észreveszed, hogy a kerék nem egyből a legszélső állásba ugrik mikor lenyomod a gombot, hanem kifordul. Ebből adódik, hogy az iránygombok fínom "pöcögtetésével" lehetőséged van egészen valósághű irányítás kivitelezésére is, hiszen szabályozhatod a kifordulás mértékét.
Szerintem egészen élethű az autók viselkedése. A legjobb, legélethűbb amit eddig láttam. Éppen ezért nem tudom megunni az autók viselkedését. A Benshee, a nagy muscle car-ok, mind-mind más vezetéstechnikát igényelnek ami számomra nagyon szórakoztatóvá teszi a free mode-os, autós ökörködéseinket. Azt is imádom mikor free-ben csak úgy elkezdjük egymást üldözni autóval többen. Akinek jobb a technikája és nem akad fent a tereptárgyakon és a többi járművön az el tud iszkolni.
Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy baromira irreális a kocsik viselkedése a GTA 4-ben. Nekem pont ellentétes tapasztalataim vannak.
Volt szerencsém vezetni Chrysler C300-at ami ugye a játékban a PMP 600.
És azt kell mondjam, hogy 90%-ban el van találva. A kaszni himbálódzása, a nagy íven fordulás mind nagyon közel áll a valódi modell tulajdonságaihoz.
Aztán ott vannak pl a Van-ek a játékban amik terén nagyobb tapasztalatom van és ezek szintén ilyen közel állnak valódi másaikhoz irányításban. Moonbeam, ami nem más mint a Chevy Astro Van és szintén reálisnak nevezném. De amin a legjobban le tudtam mérni az a mosodás Van.Nem tudom most hirtelen, hogy mi a neve a játékban de a lényeg hogy ezek egy kaptafára készülnek Ford, GMC és Chevy változatban is. Tulajdonképpen szinte ugyan azok a GM-os alkatrészek alkotják mindet, szabvány 5.3-as, 5.7-es, 6.0-és benzines V8 motorokkal, elvétve kisebb 4 liter körüli V6-al vagy 6.5-ös duramax diesel meghajtással. Szóval ha valamelyikről akkor erről 100%-ra kijelenthetem, hogy valóságnak megfelelően viselkedik a játékbeli mása, hiszen több mint 5 éve hajtok ilyeneket. Abból is két Chevy változatot. Chevy express 2000-es modell-t nyúztam kb két évig 5.7-es, 250 lovas V8-al. És most már kb. 4. éve az újabb modelljét gyepálom, amiben 6.0-ás, 300lovas V8 dohog.
És így suhan ha nem lépek oda neki.
Számomra egyértelműen és felismerheően köszönt vissza mindegyik általam vezetett jármű viselkedése a játékban.
Tudom, hogy unjátok már de nálam ebből a szempontból is 10pontos ez a bughalmaz játék!by the way!
A vidón látott driftek nagy részét képes vagyok kivitelezni módosítatlan, gyári handling-el is. csak egy muscle car kell hozzá. Egyébként valóban irreális drifteket láthatunk. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #21396 üzenetére
Ha nem revoke-olta a srác, csak simán uninstallálta vagy mondjuk törölte a rendszerpartíciót akkor kérd meg hogy innen töltse le a revoke exe-t és manuálisan revoke-olja. Ha ezt nem teszi meg akkor könnyen előfordulhat hogy amikor te telepítenéd a saját gépedre és megadnád a serialt akkor nem fogja azt elfogadni, mert ő már a saját gépéről egyszer bejegyezte azt a serialt. Bár még sosem csináltam ilyet de ha jól értelmezem akkor valamhogy így kell eljárni.
Ha már ez megvan és nálad megy a multi akkor is érdemes minden uninstallálásnál revoke-olni szerintem. Ha gépet bővítessz vagy cserélődik valamelyik hardver vagy új oprendszert raksz fel akkor minden esetben revoke-olj!
Ha ezt nem teszed meg és ellövöd mind a 10 lehetőséget akkor úgy jársz mint itt a topikban már páran. Nem fogja többet elfogadni a serialodat.Nem fogsz tudni belépni LIVE-ba és ezért a multiplayer is kiesik. A megoldás ebben az esetben az, hogy veszel valami olcsó LIVE-os játékot és annak a serialját használod.
Az eddigi tapasztalatok alapján én így vettem ki de majd kijavítanak az érintettek ha tévedek. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21386 üzenetére
Tényleg szépen be van lőve nálad!
A 4 magos proci meg valamennyire ellensúlyozza a gyengébb videókártyát. Legalább nincsen hirtelen fps drop ami nálam még 4ghz-es C2D-nél is elő-elő fordult. Csak a 4 maggal múlt el teljesen. Ha nagyobb monitort szeretnél akkor mindenképpen le kell majd cseléned a GT-t. 1280*1024-re még éppen megfelel de ha teszem azt 1680*1050-re váltanál akkor oda már minimum egy 1gigás 9800GTX+-t ajánlanék. A procid meg elég lenne az alá is. 4giga ram is sokat dobna! Az még nem is olyan nagy kiadás, föleg ha el tudod passzolni a meglévő 2*1 gigádat. Talán érdemes lenne azzal kezdeni a bővítést.(#21384) Crytek:
Ezt már kitárgyaltuk itt. Egyébként ott van a linkeden minden részlet. Core i5 @ 3.6ghz, 8GB ram, Gtx 285 és szarúl megy. Bár itt most nem írják, hogy ez most 1 vagy 2 gigás GTX de abban a német cikkben amit multhéten vagy azelött linkeltél ott 2 gigásat írtak.
Egyszóval felejtős a mod minimum a fermi megjelenéséig de szerintem inkább egy HD68XX-el lesz majd értelme elővenni ezt az ENB-t. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #21382 üzenetére
Ha használt DVD-s verziót veszel akkor arra mindenképpen kérdezz rá hogy az elöző tulaj rendesen uninstallálta és revoke-olta-e a serialt!
Ez nagyon fontos! Ha nem revoke-olta a serialt uninstalláláskor akkor nagy valószínüséggel nem fogja elfogadni a serialt amikor telepíteni akarod. Én ilyen esetben mindenképpen kérnék pénzvisszafizetési garanciát addig amíg az első telepítésnél ki nem derül, hogy rendesen működik a serial.
Revoke-ról olvashatsz az első hsz-ben. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21318 üzenetére
Ezt szeretem! Csak be kell szólnom 1et és rögtön beindul az élet itt.
(#21325) fsb1000:
Magamból indultam ki. Nem csak a rangom PH! addikt!
Egész nap olvasom munkában.
Egyébként én sem látom értelmét rögtön lecserélni e legújabbakra. Csak akkor szoktam ha már egy driverről egyértelműen kiderült hogy jobb mint amit éppen használok. Épp ezért tökéletesen elvoltam majdnem egy évig a 182.50-el és most a 195.62 is sokáig fog maradni úgy érzem. -
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #21136 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Árnyékok engem nagyon nem érdekelnek, az viszont igen, hogy ha lehet ne essen 30 fps alá soha. Azt a minimál különbséget ami high és very high között van csak akkor veszed észre ha egyhelyben állsz a játékban és közelről figyeled a monitort. Én meg inkább autózni és lövöldözni szoktam.
Amint mozgásban vagy eltűnik/érzékelhetetlenné válik a különbség.
Nekem így néznek ki a beállításaim:
Ezt tartom optimálisnak az én konfigomon.(#21165) fsb1000: Vagy egyszerűen kamunak szánta a képet.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fasirTTT #21131 üzenetére
512-es 4870-el hogy van neked 876MB memóriád? Egész véletlenűl nem egy GTX 260 van a gépedben? View-Detail Distance mehet lejjebb 50 körülre és sokat fogsz nyerni sebességben. Definition nem zavar? Nálam off-on van mert nagyon zavaró a homály amit csinál. Olyan érzésem van tőle mintha a szemem lenne rossz. Water-Shadow quality nyugodtan mehet high-ra! Nem fogod észrevenni a különbséget, viszont nyersz vele memóriát amit elkölthetsz látótávra.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Crytek #21119 üzenetére
Jól teszed!
Viszont akkor már nálad egy teljes platformváltás lesz érdemes.
Ebben az évben valószínüleg én is maradok a kis bivaly 260-asomnál és inkább csak teszteket fogok olvasni meg a fejleményeket nézni.(#21117) gabor85: Ha tudok és ha a videókártyám sem szivat fölnézek
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #21115 üzenetére
Bár nem tudok németűl de azt látom, hogy 2gigás GTX 285-el nézték, SSD-ről és 25fps-t írnak ami a videót elnézve talán a max fps lehet. Az meg nem túl sok jót jelent.
Ennél a modnál az SSAO és az Ambien Occlusion nyírja ki a GPU-t. Gondolom ők azzal tesztelték, mert a képeken az látszik.(#21114) Crytek:
Várd meg a Fermi alapú dupla GPU-s NV kártya megjelenését ha ezzel a moddal szeretnéd tolni átlag 50fps körűl.De lehet hogy kis kompromisszumokkal egy 2gigás 5890 is elég lenne ha lesz olyan kártya.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21105 üzenetére
Roman! LOL!
-
rup1u5
nagyúr
Jól látható a képeiden, hogy nincs élsimítás, pedig ez lenne a mod lényege.
(#21056) K!LLeR:
Ez valóban nagyon kevés, még tuning nélkül is. Procidat én a helyedben húznám minimum 3.2Ghz köré ha bírja stabilan. Nem lehet, hogy valamelyik driver hiányzik a win7-nek? Eszközkezelőben minden oké?
Most nézem az alaplapodat. Nagyon jó tuningra! Szerintem vidáman kéne vinnie a procidnak 3.5Ghz-et abban a lapban. Töltsd le innen a friss alaplapi drivereket hozzá és telepítsd fel. Lehet hogy az segít. -
rup1u5
nagyúr
Itt van a készítő oldala:
(#21050) zH.: A hiányzó dll-t is megtalálod a fent linkelt oldalon a letöltések alatt. Valamint leírást is a változtatásokról.
-
rup1u5
nagyúr
2gigás 4890-el biztos jól fog menni azon a felbontáson nálad!
Ha sikerül beüzemelni kérünk szkrínsot-okat meg fps értékeket.
Érdekelne egy alapos angol leírás erről a modról. Kiváncsi lennék, hogyan oldották meg, hogy van benne SSAO és Ambient Occlusion ha egyszer DX9-es a játék.
Minden erőforrászabáló fícsört beletettek az egyszer biztos! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Crytek #21045 üzenetére
Ahogy a képeket elnézem nem csodálom hogy akad!
Olyan mintha raytrace lenne. Kétlem hogy létezik olyan videókártya ma amivel ez stabilan 30 fps fölött futna. Ne vedd tolakodásnak de 8800 GT-vel miért erőlteted ezt? Szerintem még egy GTX 285-öt is megakaszthat ez a mod. Jó lenne róla olvasni egy angol tesztet. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21036 üzenetére
Megint a videókártyám szivatott.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21014 üzenetére
Nahát! Ez nagyon érdekes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest