- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Bon Jovi
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki miért nem tudok betölteni mentéseket a GTA 3 -ban?Ha kilépek aztán vissza akkor nem tölti be a mentést és hibaüzenetet küld a windoesba....ha tud valaki valamilyen megoldást az lécci írjon!köszi
-
footy
addikt
Nekem is szaraxik a GTA 3 Sapphire R8500 64mb 128sd 1.3 duron.Állandóan tölt a vinyóról és szaggat,pedig a recommended configot erősen überelem...
98SE+DX8.1+gyári driver -
szesa
senior tag
nekem kisse masjellegu de hasonlo vegeredmenyu problemam volt:
633@950 csereltem egy 1300@1500 cerkara. Ennek hatasara ugy szaggatott a gta 3 hogy azt se tudtam melyik oldara essek le a szekrol... -
guest
veterán
Amit 2-3 napja felpakoltál azt szedd le, mert amiatt csinálja !
De ha ezután is, akkor telepítsd fel újra amit leszedtél, de úgy, hogy telepítés közben valamilyen
progival lerögzíted, hogy milyen DLL-eket módosít
és a módosított rendszerfájlokból felpakolod azok
újabb verzióit.
Egy Win reinstall is hasonlókat tud csinálni, de
lehet, hogy egy win frissítés is elég neki -
tomcsi
őstag
A francba... Csak nem akar megoldodni ez a problémám...vagy csak én vagyok ilyen hülye..:) Esetleg egyébb 5let?
-
erge
csendes tag
Ott van a szemétláda, odarakja!
Köszi
Üdv: -
Petiqe
tag
C:DokumentumokGTA3 mappába rakja a mentéseket ha jóltudom.
-
GeorgeTerror
senior tag
off
Ijen krakkos cucc. Szerintem egy 98-ból csinálta valami ügyes emberke. Vélemény nálam az eddigi gépemen stabilabb gyorsabb és gyorsabban telepíthető volt. Ráadásul sokkal kisebb (ami egy 1,6os winyonál nagy előny). Meg nem kért regkódot, felhúzva telepítettem és nem zavarta. Nekem jobban bejött, de most sajna 98 se van (vérzik a nyaka), azért 98, mert az installcdmen kicsi lukakon besütött a napocska.
Bocs az offért
on -
erge
csendes tag
Szintén inno ti200-am van, és az 1.1-es pecs segített a dolgon. A konkrét címet nem tudom, de a www.fpscentral.hu -ról szedtem le. Tökéletesen működik.
Nekem meg lenne oly kérdésem, hogy hova a fenébe rakja a save könyvtárát, mert majdnem a második szigeten voltam amikor újratelepítettem a WinMe-t, és a mentések elvesztek. (Persze az e:/gta3 a játék mappája, nem c:/ :) . A C:-ben nem találtam de tuti, hogy odarakja, mert a MOHAA mentései is mennek wininstall után.
Üdv: -
Snowcat
tag
válasz
GeorgeTerror #3 üzenetére
Ez off, de azért hagy kérdezzem meg:
Miben tud többet a 99 mint a 98? Mert van 98se meg 99 is és már többször gondolkoztam mejiket érdemesebb telepíteni de a 98se mellett szoktam dönteni (1x 99 is volt), a 99 mégis egy fekete bárány vagy mifene... Szóval hogy is van ez??? -
tomcsi
őstag
válasz
GeorgeTerror #3 üzenetére
98 is fent van. Megosztott particiokkal. De a Win 98 alatt is szaggat...:(((
-
tomcsi
őstag
Ja és Win Xp + Direct X 8.1..:)
-
tomcsi
őstag
Segittsetek! Nemrégen megvettem ezt a kártyát és elöször mikor feltelepitettem a drivert akkor utánna tökéletesen ment max. felbontásban minden. Most pedig kb. 2-3 napja játék közben szaggat. Ugyanezt csinálta a Tnt2 Pro kártyámmal de azt meg tudtam oldani. A konfigom: Celeron 850, Abit St6, Inno3D Tornado Geforce3 Titanium 200 64 Mb DDR, 512 Mb ram... Ha tudtok sehitsetek... Elörre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged