- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Szia!
Szerintem ez elég szubjektív kérdés amit feltettél... neked mi a monoton?
Ha úgy vesszük az egész ARPG műfaj az.A Diablo 3 eléggé monoton már párszáz óra után is (az a helyzet, hogy nekem is többezer van benne, elsősorban szólóban, mert úgy szeretek játszani).
Mert elég hamar elérheted egyedül is a max szintet és utána a Paragon a célod, meg gemhúzás, meg ugyanabból a cuccból hátha esik egy jobb statos.A TQ-hoz hasonlít a GD.
A Grim Dawnban jobban meg kell küzdeni a cuccokért, mint a Diablo 3-ban. "Cserébe" egy jó darabig saját builddel mehetsz, a lootot értékelni fogod - ha esetleg olyan esik ami jó cucc de a karid nem veszi hasznát, majd elrakhatod és átadhatod másiknak mert nincs smart loot.
Elég sokféle build kombináció van.
Aztán max lvl szinten meg farmolhatsz az endgame cuccért.
A TQ-hoz hasonlóan sok gyűjteni való dolog van (receptek, és komponensek), szetdarabok, MI-k, illetve frakciós árusok is vannak.
A fejlesztők között legalább 2 volt Titan Questes is van, több ötlet (meg az engine) még onnan származik persze upgradelve, sok új ötlettel.Volt pár napja egy hasonló kérdés, itt vannak a válaszok is.
Megtudod nézni a topik Összefoglalót is, sok infó van ott is, akár hazai Discord link is.
Kérdezz, ha van konkrétabb kérdésed.Nekem nagyon bejött a Grim Dawn, a Diablo 2 utáni időszakban a Titan Questet tudtam megszeretni. Talán ezért is fogott meg ennyire.
-
PeL
addikt
Single player-re van optimalizálva, szerintem ez mindent elmond. Multiban próbáltuk 2 társsal, nem igazán volt kihívás a játékban. Ultimate fokozaton is simán áthasítottunk ott ahol egyedül sokszor meghaltam. Két nagyon end-game nemesis-t nem bírtunk megölni egyedül, de azok tényleg brutál nehezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest