Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz DTom87 #2936 üzenetére

Szia!

Szerintem ez elég szubjektív kérdés amit feltettél... neked mi a monoton?
    Ha úgy vesszük az egész ARPG műfaj az. :)

A Diablo 3 eléggé monoton már párszáz óra után is (az a helyzet, hogy nekem is többezer van benne, elsősorban szólóban, mert úgy szeretek játszani).
    Mert elég hamar elérheted egyedül is a max szintet és utána a Paragon a célod, meg gemhúzás, meg ugyanabból a cuccból hátha esik egy jobb statos.

A TQ-hoz hasonlít a GD.
    A Grim Dawnban jobban meg kell küzdeni a cuccokért, mint a Diablo 3-ban. "Cserébe" egy jó darabig saját builddel mehetsz, a lootot értékelni fogod - ha esetleg olyan esik ami jó cucc de a karid nem veszi hasznát, majd elrakhatod és átadhatod másiknak mert nincs smart loot.
    Elég sokféle build kombináció van.
    Aztán max lvl szinten meg farmolhatsz az endgame cuccért.
    A TQ-hoz hasonlóan sok gyűjteni való dolog van (receptek, és komponensek), szetdarabok, MI-k, illetve frakciós árusok is vannak.
    A fejlesztők között legalább 2 volt Titan Questes is van, több ötlet (meg az engine) még onnan származik persze upgradelve, sok új ötlettel.

Volt pár napja egy hasonló kérdés, itt vannak a válaszok is.
    Megtudod nézni a topik Összefoglalót is, sok infó van ott is, akár hazai Discord link is.
    Kérdezz, ha van konkrétabb kérdésed. :)

Nekem nagyon bejött a Grim Dawn, a Diablo 2 utáni időszakban a Titan Questet tudtam megszeretni. Talán ezért is fogott meg ennyire.

• PeL

addikt

válasz DTom87 #2932 üzenetére

Single player-re van optimalizálva, szerintem ez mindent elmond. Multiban próbáltuk 2 társsal, nem igazán volt kihívás a játékban. Ultimate fokozaton is simán áthasítottunk ott ahol egyedül sokszor meghaltam. Két nagyon end-game nemesis-t nem bírtunk megölni egyedül, de azok tényleg brutál nehezek.

Új hozzászólás Aktív témák