Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz reelc #859 üzenetére

Helyzetjelentés:

Lvl78-on vagyok. Most fejeztem be Veteranon az AoM kieget. De még maradok a Malmouth reputáció miatt.
    Mivel az Elite fokozathoz hamarabb kezdtem hozzá, mint az AoM-hez, így Eliten pedig Necropolis előtt vagyok.
    Ugráltam a 2 nehézségi szint között. Begyűjtöttem a Devotionokat amiket tudtam, stb.

5 frakciót maxoltam ki, a további 4-ből 3-hoz pedig 3000-5000 közötti pont kell még.
    Barrowholm a kakukktojás, sok hiányzik hozzá, de a Beasteket egy ideig nem akarom bántani, nem hiányzik a Nemesis.

Ennek a karimnak az életben maradáson kívül a fő célja a Mandatek begyűjtése, és majd a Malmouth frakciótól az XP-s ital. Na meg a receptgyűjtés. Az Ancient Groveba majd belógok a növény árus miatt. :)

Sajnos sokszor elég fáradtan ülök le a gép elé, az a HC-nek sem jó. :)

Most majd az következik, hogy minden cuccát leakarom cserélni (felhalmoztam sokat), ha lesz következő kari, jó lesz neki ami most ezen van, ha eléri a megfelelő szintet.
    Nagy szerencsém volt, hogy a Corruptor of Spirits szetből 2db is kiesett. Pet támogatás és Vitality dmg pont ami kellett.

Új hozzászólás Aktív témák