- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
King Unique #343 üzenetére
Nagyon köszi King a részletes leírást!!!!! Elöljáróban rögtön a javításom: tabletről van szó (Asus Transformer).
Így már világos minden. Nagyon félrevezető volt, hogy csak a 3. opcióról olvastam/találtam cikkeket. Újratelepítettem végül 32 bitessel a pendrive-ról. Ennek az oka az volt, hogy a Gépház rögtön kilépett, tehát nem tudtam belépni, Windows alatt nem tudtam sehogy korrigálni. A Windows indítási helyreállítások (beleértve a teljes fájlvesztéses mély reinstallt) mind leálltak, az sfc scannow is kidobott egy idő után.
Csak érdekességként jelzem, hogy megkérdeztem közben az Asus supportot, ők csak a rendszer újrahúzását írták (tehát, nem a teljes vinyóét, én óvatossági elven így haladtam) és bejött, működött az aktiválás is. Mégis féloldalasnak érzem a megoldást, mert így a következő hasonló esetben ugyanúgy nem fog működni a helyreállítás, legközelebb is hibásnak jelzi majd a helyreállító partíciót.
A célom az lett volna igazándiból, hogy legközelebb ne kelljen szöszölni, ha ilyen van.
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, segítséget kérnék mert win 8.1 (eredetileg win8) uefi-s gépet kellene helyrehoznom, mert összeomlott helyreállítás közben (korábban vírusos volt, a lemez ok, de a fájlok sérültek).
Ha jól értem az uefi-s gépnél csak teljes újratelepítéssel megy (vinyóról minden le aztán teljesen új uefi-s telepítés), de a következő nyugtalanít.
Korábban win 8.1 32 bit volt rajt, ha jól gondolom ezt is kellene feltenni, de ezt lehet? Sok helyen írták, hogy uefi csak 64 bit-es rendszerrel működik. Én rufussal feltettem egy 32 bites 8.1-et egy pendrive-ra, itt nem volt gond. Később lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest