- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Minden egyéb esetben egyetértenék veled, de a nagyvárosi közlekedésben sztem az online navik hasznosabbak. A célhardverek nem tudják olyan gyorsan követni a változó forgalmi helyzeteket. Bp. -i vagyok, dolgoztam futárként, úgyhogy navira nincs szükségem, de a Google Térkép forgalomfigyelőjét futtatom és azt figyelembe véve tervezem (át) az útvonalamat. Ha navi is kéne, akkor Waze -t használnék. Egy telót is lehet célhardverként használni. A vevő része lehet gyengébb képességű, mint egy célhardveré, de az egy BT. GPS vevővel pótolható.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #736 üzenetére
Meg az E-Robot is.
-
törölt tag
válasz
TechRobot #732 üzenetére
Én sem értem, hogy mit nem értesz ezen. Ha a teló rootolt, akkor elküldöd rá ezt az SMS -t és az Avast bekapcsolja a GPS vevőt:
2222 SET AUTOGPS 1
Will enable or disable automatic enablement of GPS (0 = turn off, 1 = turn on)A 2222 helyére az Avast pinkódodat kell beírni. ITT megtalálod a többi Avast SMS parancsot is. Van köztük olyan, amire az Avast, válasz SMS -ben elküldi a készülék koordinátáit. Arra is utasíthatod, hogy ezt automatikusan, X percenként tegye addig, amíg rá nem küldöd a leállító SMS parancsot.
-
törölt tag
Vazze! A GPS az egy helymeghatározó rendszer és a hardvert, a vevőegységet szokták illetni ezzel a névvel. Te nem GPS -t keresel, hanem navigációs alkalmazást. ITT nézz körül és használd a keresőt, mert hetente legalább háromszor előkerül a téma. Még egy jótanács! Itt, a fórumon ne említsd Androidos telóval összefüggésben az IGO -t, mert magyarországi navigálásra alkalmas IGO -hoz jelenleg nem juthatsz legálisan!
-
törölt tag
Szia!
Köszönöm! Sejtettem, hogy nem véletlenül nincs gps.conf. Már oda-vissza áttúrtam az Engineer -t, mert sajnos, ettől nagyobb bajok is vannak. Vagy nem vagyok elérhető GSM -en, vagy vmi blokkolja (foglalja) a mikrofont és engem nem hallanak. Headset -tel működik. A Locations -t is áttúrtam már. Egyébként az Engineer menünek nyílvános activity -je van. Símán csináltam neki Apex -ben egy parancsikont.
-
törölt tag
Sziasztok!
De jó, hogy ráakadtam erre a topikra! Tudtok vmi leírást, amiből megérthetném a telóm GPS -ének működését? Nekem úgy tűnik, hogy 6595 -ön mintha másképp működnének a dolgok. Az a baj, hogy ostoba módon felraktam egy tűzfal (iptables -t módosítja) és egy hívásblokkoló/rögzítő alkalmazást. Ezek kb. minden kommunikációt hazavágtak a telón és még Flashtoolos újrahúzással sem sikerül kikeverednem a szituból. Pl. a Dolphin nem tudja betölteni a https oldalakat. Sztem ugyanezért nem működik rendesen a GPS sem. Nekem úgy tűnik, hogy TLS szerverek vannak beállítva és talán ezekhez nem tud csatlakozni. Létezik EU -ra (vagy Magyarországra) olyan szerver, ami nem titkosított kommunikációt használ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest