Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
válasz
Tristan07
üzenetére
Már elmondtam havernak msn-en de segítek másoknak is a megoldást.
A sziget a térképen van és a bal oldali a 2 közül. Körbe kell menni , pár varán őrzi (asszem 5-6 db).Kintebb 4db meg 2 a barlangban. Ezeket leölve bejutunk a barlangba, a jobb oldalánál a teremnek van egy kehely.
Menjünk a folyosón aztán ugorjuk át a csapdát, befelé könnyű dolgunk van de kifelé kell már az ital is. SZÜKSÉGES KÉPESSÉG A ZÁRNYITÁS. A ládákat és a termet fosztogassuk ki ,eztán glugy glugy a gyorsaság italából aztán iszkiri a csapdán át.
TIPP: Hanna-tól kapunk egy kulcsot a ládák egy részéhez ha megverjük a kikötőben az uzsorást (kérjünk 200 aranyat majd verjük meg és szépen rámoljuk ki. de a házból ne vigyünk el semmit mert ránkjönnek az utcán lézengő emberek) és elvesszük a könyvét amit mutassunk meg hanna-nak aztán verjük meg és vegyük el tőle a könyvet meg még egykét cuccost ;) eztán vigyük el Thorben-hez tőle kapunk egy kis xp-t (több mint a semmi) meg hálát ...... hát sokra mék vele
. Nade legalább 200 xp-vel több van.
Remélem segítettem
Most akkor nekem is segítsen vki.
Be tudná nekem jelölni vki a térképen a keményebb elenfeleket amikért több xp-t kapunk? (gondolok itt az orkokra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nade legalább 200 xp-vel több van.