Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jhos910

senior tag

válasz Tristan07 #46 üzenetére

Már elmondtam havernak msn-en de segítek másoknak is a megoldást.

A sziget a térképen van és a bal oldali a 2 közül. Körbe kell menni , pár varán őrzi (asszem 5-6 db).Kintebb 4db meg 2 a barlangban. Ezeket leölve bejutunk a barlangba, a jobb oldalánál a teremnek van egy kehely.
    Menjünk a folyosón aztán ugorjuk át a csapdát, befelé könnyű dolgunk van de kifelé kell már az ital is. SZÜKSÉGES KÉPESSÉG A ZÁRNYITÁS. A ládákat és a termet fosztogassuk ki ,eztán glugy glugy a gyorsaság italából aztán iszkiri a csapdán át.

TIPP: Hanna-tól kapunk egy kulcsot a ládák egy részéhez ha megverjük a kikötőben az uzsorást (kérjünk 200 aranyat majd verjük meg és szépen rámoljuk ki. de a házból ne vigyünk el semmit mert ránkjönnek az utcán lézengő emberek) és elvesszük a könyvét amit mutassunk meg hanna-nak aztán verjük meg és vegyük el tőle a könyvet meg még egykét cuccost ;) eztán vigyük el Thorben-hez tőle kapunk egy kis xp-t (több mint a semmi) meg hálát ...... hát sokra mék vele :DDD . Nade legalább 200 xp-vel több van.

Remélem segítettem :)

Most akkor nekem is segítsen vki.
    Be tudná nekem jelölni vki a térképen a keményebb elenfeleket amikért több xp-t kapunk? (gondolok itt az orkokra.)

Új hozzászólás Aktív témák