Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
DrojDtroll #29 üzenetére
Egy kicsit szűken közelíted meg a témát. Persze tudom én hogy Magyarországon a világon egyedülállóan a vlogolás az elsődleges felhasználási területe a Gopronak, de valójában nem erre lett kitalálva és nem is a vlogolók igényeit próbálják kielégíteni vele, értelemszerűen.
Ez egy akciókamera, aminek a lényege hogy extrém sportokat, aktív tevékenységeket, stb örökítsenek meg vele. Mondok egy példát. Ha mondjuk downhillezel akkor a sisakodon lesz a kamera valószínűleg, a kezeden meg kesztyű. Gondolj bele hogy mennyire macerás megállni, levenni a kesztyűt, elővenni a telefont, megnyitni az appot, elindítani a felvételt, eltenni a telefont, visszavenni a kesztyűt.
Ehhez képest megváltás a hangvezérlés!De mondok jobbat, saját példámból, megyek motorral, a kamera fent van a sisakomon. Hangvezérléssel rém egyszerű elindítani vagy leállítani a felvételt, nem kell félreállni, levenni a kesztyűt, stb. Hangvezérlés nélkül kész baszakodás az egész.
Persze van a gopronak a gyári távirányítója, de hacsak nem eszkábálsz külön felfogatást a kormányra vagy valahova hogy egyszerűen és kesztyűvel is könnyen kezelhető legyen, akkor kvázi értelmetlen. Sorolhatnám ennek is a hátrányait, lelopják, elhagyod, lemerül az is, stb. Az áráról nem is beszélve.
-
Mrlink
tag
válasz
DrojDtroll #29 üzenetére
sztem is túlzás.
Ezért mondtam hogy legalább nem kell hozzá távirányító.
Telefonom sztem vinni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest