Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok,
Pénteken beszereztem használtan egy Hero 3+-t, leszedtem hozzá telefonra ( iOS ) az app-ot is, majd a Wi-fi csatlakozáskor kér jelszót, a gyári variánsok (goprohero, 12345... ) nem müködnek, gyorsan utánajártam, miként lehet resetelni a Wi-fi beállításokat.
A Gopro oldalán szépen végigkövettem az utasításokat, beírtam új Wi-fi nevet, jelszót, ebböl generált az oldal két fájlt ( egy .in kiterjesztésüt, és sima Update fájlt ), ezeket - ahogy az oldal írta - felmásoltam a MicroSD kártyára, kártya be a kamerába, bekapcs ( ezek az utasítások vannak a hivatalos oldalon ), viszont nem indult el az update, hanem simán bekapcsolt a Kamera, és az alap, " Videó " módba lépett.Volt már valakinek hasonló tünete, hogy mit ronthattam el?
Youtube-on is néztem videókat, végigpróbáltam minden módszert, egyelöre sikertelenül. ( Tudom, béna vagyok
)Elöre is köszi, ha valakinek van ilyesmi tapasztalata.

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 / 16000 expo )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Godox X2T-O vakukioldó (teljesen új)
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)