Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janez0085
tag
Alapvetően egyetértek de a vacak azért az erős túlzás . Sőt , ár érték arányban talán a legjobb mobil az S21 FE mellett. ( Ha nem nézzük a tömérdek kínai óriást) A Pixel 4-nél érezhető volt , hogy iPhonet/Samsungot akarnak szorongatni. Szerintem sikerült is, az egy abszolút top készülék volt minden szempontból, akkortájt a legjobb kamerával. Az 5östől kezdve mintha inkább arra mennének , hogy tudjanak mennyiséget eladni a kedvezőbb árazással.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
*RLaci*
addikt
Az 5ös is jó kis telefon volt, szerettem. Hatosból kettő járt nálam, az egyik több sebből vérzett, minden neten fellelhető hibája megvolt, ellenben amit másodjára használtam hibátlanul működött, ahogy a 6Pro és a 7es is ami nálam járt.
Ed3r_X Foxconn gyártja. A design szubjektív, ezért a kamera kialakításért én sem vagyok oda. Az tény, hogy egyedi.
[ Szerkesztve ]
-
Bandetad66
csendes tag
Ezt te honnan böfögted ide? Én egy boldog Pixel 7pro tulaj vagyok.. meséld már el nekem, mitől vacak?? Megjelenésekor rendeltem, azóta is tökéletes,semmi bajom vele.. előtte S22Ultrám volt, na! Azzz...vacak...🤷🤫😉jah,jelzem, Németországban élek,így semmilyen idétlen korlátozás nem érint...
-
félisten
-
k-adi
nagyúr
A fenét vacak.
Az egyetlen igazi gond a hivatalos hazai forgalmazás hiánya, ami direkt nincs, mert ha lenne sikertermék lenne..
A másik gond az 5G hiánya pedig senkit nem érdekel, mert ugyan menő ha van és időtállóbb (papíron, mert mire tényleg kelleni fog már 2x lecseréled a telód) de a valóságban 4G is elég, ami meg van.
Ja és az üzemidő nekem bőven 2 nap, de néha 2,5-3 nap is megvan. Igaz, nem nyomom 0-24 a tiktokot rajta, az biztos sokat segít ezen.Féléve van egy sima 7es, semmi gond nincs vele, gyors és kényelmes a mérete, a fotók, videók gyönyörűek és a hívás is tiszta... nem tudom ti mit szenvedtek vele, de a termék jó.
Ezerszer inkább választok egy 5G mentes pixelt, mint egy gugli herélt huawei...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán