- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Régi, htc desire hdról lementett térkép alkalmazást tettem fel az android 4.4.4et futtató cyanogenmod főzött romot futtató lg optimus 4x hd-mra, és tökéletesen működik az offline térkép lementése! Ha szeretnél offlinetérképet, írj bátran, segítek! (Root jog szügséges nagy valószínűséggel)
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Az új Google maps on nem lehet Utcanézetet csinálni ?
Például itt van ez a térkép : térkép
Nem birok a térképre utcanézetet tenni ?
köszi
-
qpidomx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen már rá jöttem hogy nagyitgatok térképen és le lehet menteni szerencsére. Csak egyedül az a egy kérdés maradt h mikor majd offlineba használom térképet akkor helymeghatározás fog e mukodni?!
-
-
qpidomx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt olvastam én is. De nekem nem Magyarországé kell..
-
-
qpidomx
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy hallottam, lehet használni Google mapset offline. De csak térkép, és helymeghatározás működik úgy. Ez igaz? igen,hogyan kell beállítani? Úgy olvastam, tán wifivel be kell töltetni az adott országot/helyet, és az elmentődik. Így internet nélkül is lehet használni. Csak útvonaltervezés boltok stb nem mutatja. Nekem meg bőven elég lenne a az adott hely részletes útvonala, és hogy mutassa épp merre járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest