Hirdetés
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hol lehet annak utána nézni, hogy egy tetszőleges helyhez rendelve hogyan lehet fényképet feltölteni a GoogleMaps-ba?
Látok a térképen világoskék pöttyöket, amelyek feltöltött fényképeket jelölnek, ilyen fényképeket hogyan lehet feltölteni?
-
Hogyan lehet fényképet feltölteni a GoogleMaps-ba egy adott helyhez rendelve?
-
-
-
Azt hogyan lehet beállítani a Google Maps-ben, hogy ne magyarul, hanem az adott ország nyelvén mutassa a településneveket.
Pl. ne Besztercebányát írjon ki nekem, hanem tótul írja ki, hogy Banska Bystrica.
Navigálásra használnám, a táblákon is az lesz, hogy Banska Bystrica, nem pedig az, hogy Besztercebánya...
-
Kéne nekem egy kis segítség a mobilos Térkép alkalmazáshoz.
Van egy olyan rész, hogy Beállítások -> Címek szerkesztése.
Na, itt nálam van 360 munkahelyi cím, pedig én egyet sem vittem fel. Ráadásul minden ember négyszer szerepel egymás után.
Hogy lehet ezt hatékonyan törölni. A hatékonyságon van a szó, mert egyesével tudom törölni, de minden cím kitörlése 4 koppintás, elkopna az ujjam, mire 360 sort törlök

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest