- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKyle
tag
válasz
laszlohu #12984 üzenetére
Ok, leszedem az oldapps-ról, de hogy buheráljam meg?
Ennél egyszerűbb módszer nincs?
BTW: köszi a tippet! -
SKyle
tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek!
Ma délután óta folyamatosan összeomlik a Chrome. A kezdő oldal még megy, de mihelyt megnyitok egy oldalt "Whoa! Google Chrome has crashed. Relaunch now?" üzenetet dob. Uninstalláltam, letöröltem a böngészési előzményeket is, letöröltem még a maradék mappákat is a Program Files-ból és az AppData-ból is, újra installáltam, gépet újraindítottam, mégis. Próbáltam a Portable verziót is, ugyanaz a lánc-összeomlás. Nem telepítettem kb 3 hete semmit, akkor is Bitdefendert, de csak ma dél óta jön ez a hiba. Happy-Tuesday múlt héten volt, akkor még jól ment. Windows 7 Ultimate SP1 64bit, 8GB RAM.
Most épp FF-ról írok, de annyira megszoktam már a Chrome-ot, hogy nem szeretnék megint Fox-ozni
Köszi előre is az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest