Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Az miért lehet hogy néha csak úgy random videó amit nézek youtube-on vagy beágyazva youtube-ról akadozva játszódik le? Akármekkora felbontásra állítom, akárhányszor töltöm újra a lapot akad, de mindig más videó, szóval nem egy és ugyanaz, firefox alatt megnézve semmi akadás szépen játszódik a videó.
Szóval ez ilyen random dolog de rohadt idegesítő. Html5 és flashnél is csinálja.
De most pl ezzel a videóval küzd, míg firefoxban lazán megy. -
westcoastog
veterán
Mi a csuda lett a krómmal? (win7-en és win8-on egyaránt, ugye szinkronizálok is.)
A hangkártyám a stereo hangforrást felkeveri minden hangszóróra, eddig így tette ezt a chrome-ban flash videókkal is, ma nézem csak stereo-ban szól minden, ez miért van, ie10 alatt meg minden flottul megy.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Sikerült, remélem most már jó lesz.

Kösz a segítséget.
-
westcoastog
veterán
válasz
üzenetére
Ha jól megfigyeltem, akkor előtte letöltöttem valamiket a chrome-al, és utána zártam be, és akkor írta ki. Tegnap fölraktam a 8-ast aztán vissza a 10-es dev-et még nem csinálta. Az nem lehetett gond hogy amikor először telepítettem a dev-et vagy 5-ször elindítottam? Mert az úgy települ hogy nem jön be semmilyen ablak csak lefut a háttérben, én meg azt hittem nem indul el, de utána mondták hogy akkor az már föltelepült, bár ez szerintem hülyeség.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Most visszafrissítettem a 10-es dev-re, próbálgatom hogy most jó lesz e.
-
westcoastog
veterán
Fölraktam a 10-es verzió bétáját, mondták hogy tegyem fel mert jó, fenéket, jópárszor bezárás után kiírta hogy jaj lefagytam, most letöröltem, de úgy hogy a dolgaimat meghagyja, föltettem a stabil verziót, de az indítás után azt írja hogy profilom nem működik mert a chrome újabb verziójából származik, meg lehetne oldani hogy ezt ne írja ki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Monitor hiba topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest