- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Jimbow #10511 üzenetére
legújabb Chrome, legújabb (v7u4) Java és megy (Win7 64bit)
(ja és a régebbi főverziósat nem uninstallálja magától)saját kérdés:
- Chrome-ban ki lehet kapcsolni vhogy a speed dialt? (úgy szeretnek hogy új tab nyitásakor üres lap jöjjön be)
- ill. a http:// -t vissza lehet vhogy varázsolni? -
Steelmanus
addikt
válasz
Jimbow #10511 üzenetére
Azt amit linkeltem Java Downloads for All Operating Systems Windows Offline (32-bit).
-
Steelmanus
addikt
válasz
Jimbow #10508 üzenetére
Nem a Registry-re irtam hanem a vincsin levo mappakra, amit hasznaltal fejlesztoi verziot az telepit egy kulon mappat, mar nem emlekszem a nevere amiben meg kulon vannak + fajlok amik mar nem kellene hogy ott legyen. A Java-t nemigen tudod egy CCleanerrel eltavolitani a registry-bol mert nagyjabol ha jol emlekszem tobb mint 1000 de lehet 10 000 regbejegyzest keszit, igy a fejlesztoi verzios regbejegyzesek is maradnak, es ha a vincsin latja a mappat akkor hiaba teszed fel a stabilt, hibat ir. FireFox alatt is hibat irt nekem. Rengeteg CLSID-et general a Java azt kezzel nem szeded le.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Jimbow #10506 üzenetére
Szeretnek annyit hozza tenni hogy amit Te irtal verzioszamot, az a fejlesztoi Alfa? verzio.
Amikor eltavolitod ezt a fejlesztoi verziot, el kell tavolitani a maradvanyait is eppen ugy mint amikor tiszta telepitessel rakod fel a bongeszot.
Ird be a keresobe hogy Java, majd Sun - en 64 bites TC-t hasznalok mar - es amit talal mappakat azt torold le a vincsirol.
En is belefutottam abba hogy a legfrissebnek hitt Java-t manualisan telepitettem kozben az nem volt jo.
Ami a mostani legfrissebb 32 bites, ezt irja ki:
Java Deployment Toolkit 7.0.40.22 10.4.0.22
Java(TM) Platform SE 7 U4 10.4.0.22
Java Downloads for All Operating Systems -
DS39
nagyúr
válasz
Jimbow #10502 üzenetére
a Java platformfüggetlen, gyakorlatilag mindenen elfut, nem azzal lesz a gond hogy milyen a rendszered.
szerintem már túl sok féle verzió lehet fent, egymást felülírták vagy épp nem, és összeakadnak, első körben uninstallálj minden java-t ami a gépen található, reboot, majd utána tedd fel azt amit a java.com-on a downloadsnál felajánl.hackeeeee: hát az a 10-es verzió, amit először írt vmi alpha/beta lehet nem tudom, mert a 7-es verzióból van stabil JRE és JDK is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- Opel topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest