- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
ludsimon #2719 üzenetére
Szerintem a google termékek, nagy hibája, hogy nem mutatják meg az embereknek mit hogyan tudnak velük megcsinálni, persze nem tudom, hogy kéne mert ha részletes videó tutorialokkal bombáznák az embereket, akkor sem érnének el többet, mert megunják az emberek és úgysem nézik meg, ha meg kötelező megnézniük akkor inkább elpártolnak a terméktől, szóval nehéz dolog ez, de én azt mondom, valahogy jobban kéne közvetíteni a funkciókat az emberek felé.
-
Fecow
aktív tag
válasz
ludsimon #2713 üzenetére
Omniboxban (címsáv) kattints a földgömb ikonra és azt húzd le a könyvjelző sávra, legalábbis 6-os esetén.
De egyébként ott a csillag jobb oldalt, ami pont a könyvjelzőmentésre való, szóval még ha nem is menne akkor sem érezném ekkora tragédiánakMauzes(#2714): Nem egészen értem a problémád, gmail cookie-k tudtommal elég sokáig élnek, egyszer bejelentkezel a fiókodba, és onnantól kezdve működik amíg le nem jár a cookied vagy ki nem jelentkezel. Ha nem törlöd a cookie-kat, akkor böngésző indításkor sem kell újra bejelentkezned, és automatikusan ellenőrzi, egyébként a Google Mail Checker Plus kis ikonnal jelzi, hogy elérte-e a fiókod vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest