Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Szerintem a google termékek, nagy hibája, hogy nem mutatják meg az embereknek mit hogyan tudnak velük megcsinálni, persze nem tudom, hogy kéne mert ha részletes videó tutorialokkal bombáznák az embereket, akkor sem érnének el többet, mert megunják az emberek és úgysem nézik meg, ha meg kötelező megnézniük akkor inkább elpártolnak a terméktől, szóval nehéz dolog ez, de én azt mondom, valahogy jobban kéne közvetíteni a funkciókat az emberek felé.
-
Fecow
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Omniboxban (címsáv) kattints a földgömb ikonra és azt húzd le a könyvjelző sávra, legalábbis 6-os esetén.
De egyébként ott a csillag jobb oldalt, ami pont a könyvjelzőmentésre való, szóval még ha nem is menne akkor sem érezném ekkora tragédiának
Mauzes(#2714): Nem egészen értem a problémád, gmail cookie-k tudtommal elég sokáig élnek, egyszer bejelentkezel a fiókodba, és onnantól kezdve működik amíg le nem jár a cookied vagy ki nem jelentkezel. Ha nem törlöd a cookie-kat, akkor böngésző indításkor sem kell újra bejelentkezned, és automatikusan ellenőrzi, egyébként a Google Mail Checker Plus kis ikonnal jelzi, hogy elérte-e a fiókod vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest