-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
0xmilan #17852 üzenetére
Először én is addont kerestem, de nem találtam, és igazad is van, miért nem. Viszont reméltem, hogy esetleg van beépített funkció erre, ami el van rejtve, de úgy láttam, hogy ezt magába a weblap kódjába szokás beágyazni, csak ezt elég kevés helyen teszik meg, pedig szerintem nagyon hasznos lenne. Biztos elmékszel még a WinXP bejelentkező képernyőjére (nem a klasszikusra, hanem a "gyárira"), ott megjelent a szövegbuborék, hogy "A CapsLock be van kapcsolva." Valami ilyesmire gondoltam. A kis programokat köszi, csak sajnos egyik sem buborékkal jelez.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
0xmilan #14801 üzenetére
Okoskodásmentes válasz:
sajnos nincs ilyen lehetőség, pedig nekem is igen jól jönne a többsoros fülelrendezés.Itt van egy kapcsolódó téma:
http://superuser.com/questions/178530/how-do-you-get-multiple-rows-of-tabs-in-google-chrome
Az egyik kommentárban javasolják a Tabs Outliner extensiont (a TooManyTabs for Chrome-on kívül), lehet, hogy érdemes adni neki egy próbát. Bár a kérdésre nem a megfelelő válasz, de hátha segít.
-
spammer
veterán
válasz
0xmilan #14801 üzenetére
Nyiss új ablakot.
Egyébként mi értelme 20 lapot egyszerre nyitva tartani? De még tízet is? Ennyi lappal dolgozol, munkához kell, vagy mi? Én mindig bezárom, ami nem kell, ott a könyvjelző ikonja vagy akár gyorshívó, katt és meg is nyílt, sosem értettem, miért jó annyi lapot nyitva tartani, hogy már át sem látja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest