Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
erikke17 #11242 üzenetére
Szerintem letilthatta a tűzfalban valahogy. De egyébként nem tart semeddig újra felrakni, ha tévednék és más baj van. Én pár órát használtam csak a krómot, de azt láttam, hogy a beállításait képes szinkronizálni a Google szervereivel, szóval semmi perc alatt fel lehet rakni újra és visszaállítani mindent benne a megszokottra.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a kiegészítőket is megőrzi-e, illetve azok beállításait. Ha nem, akkor ez egy újabb nagy hiba lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest