- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
#41133696 #9552 üzenetére
Többször jártál a fórumon az utolsó hsz-em óta, ha nem értenéd elsőre... Az itt az nem kifejezetten a topikra vonatkozik, hanem a PH-ra (és szinte kizártnak tartom hogy célozgatsz, majd látod jobb oldalt hogy van új hsz, de nem nézel rá. Ennyit a "divatos" Epic Fail-edről)
Tessék, kis ajándék hogy örüljetek (ha nemtod mit jelent, szívesen elmagyarázom ezt is) Habár biztos neked is így van beállítva (legalábbis az utolsó sor - mielőtt megint félreértenéd)
szerk: "én alapból békeszerető ember vagyok, ezért nem szóltam ... de ha már más szóvá tette akkor ki kell állni mellette." - Na erre inkább nem is mondok semmit, de a fentebb nevezett "divatinglisszöveged" asszem pont illene rá.
ui: Ha ennyire unatkozol mert perpill nincs ötlet a blogoláshoz, írj az AdBlock illemről... (köszi, nem kérek semmit az ötletért
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 4
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Robotporszívók
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest