Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Netfone
- iPhone topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
itthon van rendesen telepíŧve minden, a Chrome-ot csak az irodai gépen használnám, mert az IE8 olyan dög lassú, hogy az már fáj (kevés a ram a gépben nagyon), és ez kézenfekvőnek tűnt. tudtam, hogy nicns benne sok beállítás, de azért azt nem gondoltam volna, hogy nem lehet kikapcsolni
megpróbálom majd azt az addont.
amúgy nem használok youtube-ot, vagy csak nagyon ritkán, ha valahova onnan ágyaznak be videót, de azt sem munkaidőben. gmailhez meg nem tudom miért kéne, eddig nem vettem észre, hogy ott is lenne.
elképzelhető, hogy ha eltűnne a flash a netről, akkor napokbe telne, mire észrevenném, vagy még tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megpróbálom majd azt az addont.