Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Most nagyon pipa lettem. Nem tudom mi ez a funkció vagy hogy jött elő, de egészen felbaszott a plafonra.

Ma kezdődött reggel egy áramszünettel a dolog. Miután újra bekapcsoltam a gépem a chrome egy full üres ablakot hozott be. Mintha most települt volna fel... Könyvjelzőim sehol, előzményeim, beállításaim szintén sehol.
Egyfolytában a szinkronizációt hozta be... Beírtam a gmail fiókomat. Erre visszahozta az összes könyvjelzőm. De az előzményeim jó része eltűnt. Naponta 6-7 oldal maradt meg az előzményekben. Holott több százat szoktam megnézni naponta. Hab a tortán, hogy a bezárt 20 lap(ami gondoltam visszatölt majd) eltűnt. Mivel az előzmények is szépen megtizedelődtek így vissza sem tudom keresni azt a 20 fontos lapot...
Most már minden bekapcsolásnál kapok egy üres ablakot ahol 20 perc alatt vagy 10 hiba után sikerül szinkronizálnia...
Nem tudom mi ez a szánalmas cucc, de egészen felbaszott. Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Synology NAS
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest