- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában."
Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete...
Engem személy szerint tényleg idegesít, mert ez az autocomplete kiegészítő Operához sokszor qrva gagyi, nem egyszer fordult elő, hogy egyszerűen nem láttam, mit gépelek, mert valami fehér réteget elérakott, igazából nem gondolkodtam még, ilyenkor mi a tökömet talál ki, de olyankor qrva idegesítő. Nem véletlenül jobbak a natív megoldások még mindig... Másik oldalról meg pont ezért idegesít, hogy Chrome-ban minden szirszarhoz kiegészítőre van szükség, amikor sok beállítás más böngészőkben kapásból alapcuccos. Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom.
==
(#6152) Tibii91:
"A reinstall lassan az IT-világ pálinkája."
Hogy mi va'?
Nem értem a hasonlatot. A pálinka egy kellemes pia (ha jóféle), a reinstall viszont olyan, mint egy hátbab@szás, nem túl jó érzés.
Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni?