Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Mivel nem találtam megfelelőbb topikot így ide írok: Chrome-ban PC-n és Google TV-n vettem észre, hogy Youtube alatt egyes videók címei magyarul jelennek meg, amiknek egyébként semmi közük hozzá (nem magyar csatorna stb.). Mivel a Chrome-ban és a Google fiókomban nem találtam erre beállítást, a Youtube-ot kezdtem nézegetni és itt találtam meg, hogy a nyelvet lehet magyarra állítani. Na most az érthető, hogy a kezelőfelület magyar lesz, de a videók címeit minek fordítja le és azt is miért randomra?! Akkor vagy fordítsa le mindet vagy egyiket se. Ahogy átállítom angolra, a cím is az lesz. Más böngészőben, ahol nem vagyok bejelentkezve Youtube-ra, természetesen eredeti nyelven írja. Tapasztaltátok már ezt?! Itt egy videó példaként. A cím is és a leírási is magyar, ha arra van állítva a Youtube.
ui.: ha van erre relevánsabb topik, akkor elnézést és szívesen venném a linkjét! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Amazon Prime Video
- Gyúrósok ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest