Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D28

    tag

    válasz Cs1csó #26881 üzenetére

    (#26882) colomb2

    Jók ezek a kérdések mert fokozzák az anomáliafaktort. :DDD

    2 db asztali gép van itthon és mind a kettőnél jelen van a probléma. Egyik: ryzen 1600x, gtx 970, ssd, win10 pro 64bit kb 1 éves telepítés, lassulás nem érzékelhető. A másik egy régi 775-ös csoda abba is van vmi ati vidikari meg ssd, pár hónapos telepítés szintén win 10, csak netezésre van használva eddig relatíve gyors volt.

    Mivel mind a kettőnél fennáll ezért a routerrel a kezemben pörögtem eddig a fejemen de nem segített, ráadásul a firefox itt is ott is megy, meg a chrome is ha letellik az a kezdeti 10 15 20 mp, wifi is okés.

    Ccleanert, malwarebytes rendszeresen használva van. 3 bővítmény meg mérsékelten sok könyvjelző van de volt már több is (másik gépen 0) szóval nem hiszem h ez a baj.

    (Adwcleaner jónak tűnik mert kékhalál lett a vége de cserébe nem történt semmi. :D)

    Ez a profiltisztítás nem tudom h milyen mélységig kellene kiterjedjen (az inteles gépen nincs is fiókba mentve semmi), ccleaner sztem kiszedi a felgyülemlett mocskot ami lassulást okozhat.

    1 2 hete van ez a dolog, nem tudom h a króm mikor frissíti magát vagy mikor nem és az nem tetszik itt a hálózatban valaminek vagy fogalmam sincs. :F

    [ Szerkesztve ]

    I don't know whether to laugh or vomit.

Új hozzászólás Aktív témák