Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Telepítettem egy bővítményt, ami nem található a listában és ezért nem is tudom eltávolítani.
Az extension könyvtárból eltávolítottam, de a böngésző jelzi hogy telepítve van.
A bővítmény a Inoreader - RSS, News and Social Reader. Telepítéskor felvillant egy szinte üres böngészőoldal, ahol a Chrome áruháznak és az Inoreader-nek volt az ikonja. Régebben már elértem ezt az oldalt valahogy és más - a listában nem található - bővítményt is el tudtam távolítani, de most nem jövök rá, hogy miként kell.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest