Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ez igaz, akármi mögött megbújhat a google, hiszen nekik elsősorban a bevélte a lényeg. de ettől függetlenül én nem céges alapon szelektálok a reklámok közül, hanem külső alapján. igazából azt sem szeretem, amikore egy menüt oldanak meg flashben, mert lassú, és semmi extrát nem ad az égvilágon, plusz képtelen igazodni a felbontáshoz, amennyire tudom.
Angyalifény: nos, ha a FF megszűnne, mert nem lenne elég pénz finanszírozni, akkor szegényebb lenne a böngészőpiac. az Opera meg akkora rettenet nagy cég, amit nem lenne könnyű felvásárolni, ha esetleg ezen múlna a felhasználóbázis...
mondjuk jelenleg az opera elég szar linuxon. kivéve ha valaki kde-t használ, ami már önmagában elég vacak a 4.x óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Trek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest