Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Elvileg itt vannak a leírva a szállítási költségek, hát mit ne mondjak, eléggé borsos...

Szal ez nem pálya.
-
vtechun
veterán
Azt tudom, azzal együtt sem olyan nagyon drága, ha azt veszem, hogy egy érintetlen, zsír új készülékről van szó, amivel azt csinálok amit akarok

Mert kicsit félek valami kereskedésből venni, ki tudja hogyan függetlenítet G1-et.
Viszont ha rájön 1-200 $ szállítási költség akkor már erősen nem gazdaságos
Meg, ha 2 hónap alatt szállítják ide akkor se nagyon bejövős a dolog.Alukard : Te rendeltél már? Vagy ismersz valakit aki ilyen módon jutott hozzá?
-
vtechun
veterán
Nem gond
Majd befizeted valamikor, amikor fejleszteni akarsz
Csak nekem közöm sincs a programozáshoz, és egyelőre kizárt, hogy bármire is fejlesszek akármit is 
na, valami külföldi fórumot kellene keresni, hátha le van írva valahol. Egyébként valamelyik androidos topicban láttam valami szemezgetést a szállítási költségekről, emlékem szerint eléggé elszállt árak voltak

-
vtechun
veterán
Felteszem itt a kérdéseimet
Nagy részét úgyis Karma fogja megválaszolni, így legalább más is láthatja.Tehát : Valaki tudja, milyen feltételekkel lehet rendelni Developer Phone-t? Ennek alapján. Érdekelne, hogy mennyi idő, szállítási költség ide, vagy esetleg UK-ba. Mert még az is szóba jöhet mint megrendelési célpont, ha jelentősen olcsóbb

-
vtechun
veterán
Nem tudja valaki, hogy van-e valamilyen hátránya, ha az ember Developer G1-et vesz?
Azt hiszem itt van talán a link amin megrendelhető.
Mert ahogy nézem, szinte csak ez az egy lehetőség van full legálisan gyárilag független G1-et kapni.
-
vtechun
veterán
na, akkor aki tud angolul szóljon a google-s srácoknak, hogy vmi ilyesmi (end - home) funkciot rakjanak bele a browserbe, mert ugye egy 200 hsz-es fórumoldalon eltart egy ideig mire leér az ember
Karma : Neked G1-ed van? jövő havi fizu után veszek egyet szerintem
Fehérben milyen lehet? Mert úgy nem oly otromba mint feketében, bár a külső nekem sokadlagos, inkább a felület legyen könnyen használható és gyors 
-
vtechun
veterán
Azt kérdezném a G1 tulajoktól, hogy a dobozban elvileg van füles, de annak a csatlakozója milyen? A HTC féle? vagy jack és van a készletben valamiféle átalakító? Mert szimpatikus ez a G1 a hw-es billentyűzet miatt, szerintem sokat irkálnék, és abban az esetben jól jön, ha nem foglalja el a fél képernyőt a virtuális billentyűzet.
-
vtechun
veterán
Legújabb kérdésem az lenne, hogy amikor ugye vágólapra másolok valamit, akkor azt, hogy tudom beilleszteni?
közben pedig csináltam SD kártyát, elvileg be is töltötte, de amikor a connectbotot akartam letolteni ezt adta :

Ez mitől lehet? Egyébként fejleszt itt valaki androidra?
-
vtechun
veterán
Lehet jó lenne, csak egyelőre még az SD kártyát kellene emulálnom hozzá 
Egyébként itt is van néhány app : Androidfreeware
-
vtechun
veterán
Persze. Működik a böngésző. Ezért is érdekes, hogy az ssh meg permission denied. Máshonnan persze, hogy megy az ssh
Tüzfalat nem babráltam SDK szempontjából. De nem hiszem, hogy az kavarna be. Olyan mintha csak root sshzhatna?újabb kérdésem lenne. Ahogy nézem, ahhoz, hogy bármit is letöltsek, kellene egy SD kártya, ezt lehet ebben valahogy emulálni?
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Következő kérdés. A beépített terminalban ahogy néztem van ssh kliens is. Azt lehet használni valahogy? mert nekem valami olyasmit írt ki, hogy "Error connecting : Permission denied" , valamint, ahogy nézem ebben az újabb 1.5-ös verzióban a böngészőben megnyomva a menu gombot, nem lehet orientációt váltani.
Felmerült bennem még olyasmi is, hogy erre az SDK-s verzióra rakhatok-e valahogyan valamilyen kulso progit? mittudomain pl. gtalkot, vagy egyeb csevego klienst, stb. -
vtechun
veterán
Sziasztok!
Ma futtattam virtualis gepben android "Livecd"-t. Első kérdésem az lenne, hogy ha több weblap van egyszerre megnyitva a böngészőben, akkor hogyan tudok az ablakok közt váltani?
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elden Ring
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak nekem közöm sincs a programozáshoz, és egyelőre kizárt, hogy bármire is fejlesszek akármit is