Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Több mint másfél év rendes tagság után 12 napja kitiltottak, fellebbeztem és tegnap jött az új levél a következő szöveggel: Köszönjük, hogy további információt adott meg nekünk. Fiókadatainak az Ön visszajelzését is figyelembe vevő, alapos ellenőrzésével azonban ismét meggyőződtünk arról, hogy fiókja kockázatot jelent hirdetőinkre nézve. Emiatt sajnos nem tudjuk visszaállítani a fiókját.
Nem csaltam, mivel mielött ez történt majdnem 1 hónapig külföldön voltam, plusz tudom h mennyire durván nézik a dolgot és eszembe sem jutan. Az utolsó 100 $ kb pont mostanra jöhetett össze, 3-4 hónap után, mivel már nem foglalkozom vele annyira mint az elején. Vagy amikor nagyon futott a dolog. Sajnos nem adnak felvilágosítást a nagyon jó rendszerükre hivatkozva hogy mégis hogyan, mivel csaltam. Szóval ha ki akarsz tolni vmi site google bevételével akkor akár Te is csalhatsz neki orrba-szájba, minden gond nélkül ki fogják bannolni.
Szép volt! Köszönöm és gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest