- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
Sziasztok, A vásárolható bűbájok azok lennének a kövek amiket a felszerelésekbe tehetek? Vagy azokat ha megveszem rögtön bonuszt adnak?
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Közelgő Ragnarök megjelenés miatt elővettem újra a játékot. Eddig csak sima játékot játszottam végig, de azt eléggé kipucoltam, pár valkűr maradt csak meg.
Most elkezdtem a GOW+-t, de nem vagyok benne biztos hogy melyik szettet kéne elkészítettnem. Jelenleg a sima játék Niflheim szettjével megyek, de az sincs teljesen felfejlesztve, talán 1 upgrade lehet rajtuk.Néztem a Zeusz szettet, de ugye azt csak valkűrök után fogom megkapni, szóval addig is szükségem lenne egy olyan szettre amivel lehet valkűröket ölni majd.
Kinek melyik szett jött be a GOW+ ban?
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Most kezdtem el a PS es pályafutásomat és a 2. játék amivel játszok a GOW. Nem tudom hogy szoktátok megkülönböztetni őket egymástól, ez az Apa+Fia kaland
Lenne pár kérdésem:
- A játék során bele futottam olyan ládákba amiket nem tudtam kinyitni, furcsa gyökerek vannak rajta és van mellettük világító színű kő, de nem tudom széttörni se őket. Ezekhez majd a játék vége fele vissza kell térni? Vagy csak én nem jöttem rá hogy lehet feloldani? Próbálok mindenhol mindent felfedezni kinyitni, hogy megfelelő tárgyakat találjak.
- Felszerelések használata: Játék során sok tárgyat találtam, de nem tudom miket éri meg fejleszteni, szóval érdemes mondjuk egy zöld "ritkaságú" csuklóvédő akkor azt már érdemes fejleszteni? Vagy a játék során úgy is fogok találni jobbakat és felesleges ezekre ezüstöt és alapanyagot fordítani?Ha van még tipp akkor annak is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 7
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest