Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Because you're on television, dummy!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Ez absz. így van.
Minnél magasabb a szint annál drágább a fejlesztés, tehát statpontokban tömörül a mezőny szépen lassan. Erre beadnak olyan prémeket, amik a maximális karizmát megnövelik....kiírja ha fölé viszed a kurzort: nekem spec. 81 ponttal?!
Raksz mellé egy sebzéspluszt és kész...prém nélkül el vagy kapálva egy ilyen felállás ellen.
vagy..
Eddig mindenkinél jobban haladtam nemcsak szintben, hanem becsületben is...erre valaki vesz egy olyan prémet ami felezi a kocsmaküldik közti időt,..és kész is, ennyi volt.
Mert ésszel lehet jól sáfárkodni a kocsmával, de egy felezéssel nem lehet versenyezni.Szal az szvsz egésznek semmi értelme, ha nem raksz bele pénzt...sokat.
Itt ért véget az észjáték, és lett egyszerű pénzlapátolás....gondolod kívánok olyas valakivel versenyezni aki többszáz rubint belepumpálhat? Persze hogy nem, ez egy webes játék.
Sztem az elsőség becsülete sem akkora dolog már,...én úgy jutottam fel hogy nem kellett multiznom, és nem is tolt senki egy pillanatig sem...nagy csatákat vívtam többekkel mire előrejutottam,..FC_Spartacus hogy mást ne mondjak
...még most is emlékszem micsoda szabályzatot akart rámerőltetni.
Tehát húzv-vonva az egyenletet, ez a ló megdöglött.
...annak örülök hogy jó társaságban töltöttem, és eredményesen,...és mivel itt a fórumon továbbra is jó hangulatban akarok jelen lenni, így fontosabb hogy a klánnak jó legyen, mint a karakternek,..ezért nem megszüntetem, hanem igyekeztem egy jó srácot találni rá.
jöhet a nyár
szerk: két szerver listavezetője is PH! tag

Új hozzászólás Aktív témák

- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...még most is emlékszem micsoda szabályzatot akart rámerőltetni.
...annak örülök hogy jó társaságban töltöttem, és eredményesen,...és mivel itt a fórumon továbbra is jó hangulatban akarok jelen lenni, így fontosabb hogy a klánnak jó legyen, mint a karakternek,..ezért nem megszüntetem, hanem igyekeztem egy jó srácot találni rá.