Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy milyen driver kell ahhoz, hogy menjen az előlapi USB3.0? Nem tudom működésre bírni.
Z77-d3h lap, win 8.1 -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
GA-Z77-D3H alaplapom van. Az előlapi panel USB3-as. Ha USB2-es cuccot rakok bele, akkor megy rendesen, ha USB3-asat, akkor nem látja a pendrivet. Driver hiba lenne, vagy csatlakozó?Win 8.1
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Gigabyte Z77-D3H lapot, mert az előző elfüstölt. Az a problémám vele, hogy amikor windows 7-et próbálok installálni, akkor nem érzékeli az installer a diskeket (1 SSD 3 HDD). Probáltam IDE/AHCI módba, csak az ssd-t rákötve, win install alatt ahci drivert betöltve amikor kérte, de semmi. A BIOS-ba mindet látja. A vicces az, hogy most azon megy az az OS amit még a másik alaplappal installáltam minden gond nélkül.Remélem tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest