- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
atmdm00
csendes tag
Az elemcserét próbáltam, nincs változás. A foglalat tüskéket megnéztem, hát egy sarkon egy darab talán gyanús. De amennyire tudom minden memória slot külön lábazáshoz tartozik, és egyik slotban sem működött.
Azért köszönöm a tippeket, majd még próbálok egy másik procit, hátha azzal van a gond. -
Feribox20
csendes tag
A Gigabyte semmi használhatót nem mondott. Az MSI-vel nem vettem fel a kapcsolatot mert a cucc egy másik lapban tökéletesen működött. Egy külföldi fórumon írták, hogy csekkoljam le ezt a VGA biost és ha van rá frissítés tegyem fel. Ezelőtt nem is tudtam, hogy létezik ilyen meg, hogy ezt is lehet\kell frissíteni. Elvégre amivel frissíteni lehetett a VGA-t az nem is valami hivatalos program volt hanem valamilyen home made progi.
-
brd
nagyúr
Tuning csak annyi van, hogy a CPU K-s, így a turbo magasabbra van állítva, mint a gyári, ill. a CPU ugye hivatalosan csak 1333 MHz-es RAM-ot támogat, de a RAM 1600 MHz-es, és ennyire is van beállítva. Tehát ez szinte 100%, hogy 4 modullal is működni fog, azonos időzítésen? Mondjuk 1866 MHz-nél már lenne gond, 4 db modullal, míg 2 db-bal nem? Függ ez az időzítéstől is? A mostani 9-9-9-akármennyi.
Köszönöm a választ egyébként! -
Pista0001
addikt
Ha a boot logo be van kapcsolva akkor hol mutatja hol nem, ha le van tiltva akkor néha egy bazi nagy Ami logó megjelenik, mintha a felbontást nem tudná eltalálni, de általában eddig se jut el, folyamatosan újraindul. Ha nyomok egy del-t akkor viszont gond nélkül belép a bios-ba és tudok mindent állítgatni.
egyéb információk: 2*4 gb g skill 1333 cl7 1,35 v (alapbeállításon is próbáltam, cl9, 1,5 v), IGP, DVI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest