Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
adalbert1
üzenetére
EasyTuner tud hőfok függvényében szabályozni, egész jól beállíthatóan. esetleg front panel szabályozópult is megoldás lehet, de az pénzbe kerül (hátránya viszont, h egyrészük nem automatizálható).
tuning megy rendesen mióta kikapcsoltad a legacyt?
CyberJedi: nekem az ki fog maradni
p35 emiatt tényleg jobb, de kérdés, hogy mégis mennyit akarsz húzni. p35ös lap van már olcsón, de kérdés, hogy használtként mit és főleg mennyit járattak benne (quadok nagyon tudták enni a lapokat, láttam olyan p5kt, ami másfél év alatt belehalt az elektronmigrációba, pedig a q66b3 csak 3.0án ment... folyamatos 180Woktól pár év alatt még a DQ6 is behalhat).nézd meg, hogy mennyit kéne rádobnod egy p35ösre, aztán ha úgy érzed, hogy ennyit megér, hogy jobban menjen a procid, akkor válts, egyébként maradj. p55 alá még nincs olcsó tuninglap, p35 alá annál inkább.
(engem egyébként nem győzött meg a p55, mondjuk a q66ot se tudom teljesen kihasználni, szóval nekem felesleges lenne váltani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
p35 emiatt tényleg jobb, de kérdés, hogy mégis mennyit akarsz húzni. p35ös lap van már olcsón, de kérdés, hogy használtként mit és főleg mennyit járattak benne (quadok nagyon tudták enni a lapokat, láttam olyan p5kt, ami másfél év alatt belehalt az elektronmigrációba, pedig a q66b3 csak 3.0án ment... folyamatos 180Woktól pár év alatt még a DQ6 is behalhat).