- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgtc
csendes tag
A dvd író átdugása és ide módba állítása után, újratelepítés nélkül működik minden AHCI módban. Köszönöm mindenkinek!
-
rgtc
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Feltelepítettem egy Windows 7 64 bit-es rendszert egy sata3-as ssd-re, mellette van még 2 merevlemez sata 2-ben. Ha a biosban AHCI módba kapcsolok, akkor a gép csak a végtelenségig tölti a windowst, de nem lép be. Sima IDE üzemmódban rendesen működik. A windowsban az ahci mód a regeditben amit engedélyezni kell, alapból 0 értéken volt, szóval elméletileg mennie kéne, gyakorilatilag azonban nem megy. Mit tegyek?
-
rgtc
csendes tag
Nekemis ilyen ramom van, GA-790 XTA-UD4-es lappal, és nekemis 1600-on kékhalálozik. Még májusban vettem, visszavittem a boltba, ott belőtték rendesen a proci értékeit állítva, hogy a szorzó 6.66-on legyen, de én egy bios frissítéssel ezt elvesztettem. F3-as bios után teljesen jól ment, kb kéthetente lehetett max 1 kékhalál, de az utóbbi 2 hétben megint elkezdett kékhalálozgatni, úgyhogy visszatettem 1 hete 1333-ra, és azóta tökéletes.
-
rgtc
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy ez milyen hiba?
http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=4e49183730d378817abb2160abe887be&file=minidump.txt -
rgtc
csendes tag
Az a helyzet, hogy 1600 Mhz-n ganged módban megy, de ungangedben kékhalálozik. Ez a minidump: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=acaa3d5dc384bc1b132355142a7a45c6&file=minidump.txt
-
rgtc
csendes tag
Ja és bocs a sok commentért, de még annyit hogy ganged vagy unganged módban futtassam a ramokat?
-
rgtc
csendes tag
Még annyit kérdeznék, hogy ebben a mai világban mennyire bonyolult egy bios frissítés? Igazából én még soha nem frissítettem bios-t. Nagyon el lehet baszni? Vagy hogy csináljam?
-
rgtc
csendes tag
Köszi a válaszokat. Most reggel 9 óta megy újraindítás nélkül és eddig minden ok! Tegnap játszottam vele este 1 órát, és akkoris minden ok volt úgyhogy nem értem miért volt az a kékhalál. Most 1600-on megy 6.66-os szorzóval. Ha lenne kékhalál, akkor majd biost frissítek, csak a biosokhoz (http://www.giga-byte.hu/products/mb/bios/ga-790xta-ud4_10.html) nincs oda írva hogy javítana ezen. Ha esetleg mégis bios-t frissítenék, akkor a bétát(F3G BETA) vagy az előtte lévőt(F2) töltsem le?
-
rgtc
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy új gépet:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
2xDDR3 2GB 1600MHz Kingmax (világoskék hűtős)
AMD sAM3 PhenomII X4 965 BOX Black Edition
Chieftec DT550A2 aktivPFC ATX2 12cm
Sapphire HD5770 1GB GDDR5 VAPOR-X LITEÖsszeraktam, feltettem rá 64bites Win 7 Ultimatet és drivereket, minden faszán műkszik és kipróbálok egy játékot (Left 4 Dead 2) és kb 2-5 perc múlva kékhalál atikmdag.sys vagy ntoskrnl.exe üzenettel. Variálom a beállításokat, de mindenhogy ez van. Visszaállítom a ramokat 1333 Mhz-re és a hiba megszűnik. Visszaviszem a boltba, ott állítanak a biosban Mhz-t, de úgy hogy 6.66-os szorzón maradjon és így legyen 1600 Mhz (annyira nem értek hozzá). Mondta is az eladó hogy ez az alaplap nem bírja az 1600 Mhz-t. Kipróbálom, majd kb 3 óra Windows működés után újra kék halál ntoskrnl.exe hibával. Left 4 Dead 2-vel 15 percet játszottam és simán ment gond nélkül aztán én léptem ki. Mi lehet a gond? Frissítsek biost? Állítsam vissza 1333 Mhz-re és törődjek bele? Nincs ötletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- Apple Watch
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Mini-ITX
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest