Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgtc
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy új gépet:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
2xDDR3 2GB 1600MHz Kingmax (világoskék hűtős)
AMD sAM3 PhenomII X4 965 BOX Black Edition
Chieftec DT550A2 aktivPFC ATX2 12cm
Sapphire HD5770 1GB GDDR5 VAPOR-X LITEÖsszeraktam, feltettem rá 64bites Win 7 Ultimatet és drivereket, minden faszán műkszik és kipróbálok egy játékot (Left 4 Dead 2) és kb 2-5 perc múlva kékhalál atikmdag.sys vagy ntoskrnl.exe üzenettel. Variálom a beállításokat, de mindenhogy ez van. Visszaállítom a ramokat 1333 Mhz-re és a hiba megszűnik. Visszaviszem a boltba, ott állítanak a biosban Mhz-t, de úgy hogy 6.66-os szorzón maradjon és így legyen 1600 Mhz (annyira nem értek hozzá). Mondta is az eladó hogy ez az alaplap nem bírja az 1600 Mhz-t. Kipróbálom, majd kb 3 óra Windows működés után újra kék halál ntoskrnl.exe hibával. Left 4 Dead 2-vel 15 percet játszottam és simán ment gond nélkül aztán én léptem ki. Mi lehet a gond? Frissítsek biost? Állítsam vissza 1333 Mhz-re és törődjek bele? Nincs ötletem

Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest