- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huku
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok...
Van nekem egy 770T-UD3P-s alaplapom (rev 1.0) amibe vettem egy 2x4GB-os Kingston (KHX1600C9D3K2) memória kitet. Na most hazavittem betettem a gépbe és azóta semmi nem hajlandó elindulni rajta, se a windows se a windows telepítő semmi. Win7-et próbálnék rárakni de egyszerűen mikor a telepítő lemez elindul akkor betölti az első 2 csíkot és utána nagy feketeség és többé semmi!Windowsnál pedig bejön a logó kicsit tölt felvillannak a ledek a billentyűzeten és ennyi a töltés befejeződik a windows csak mozgatja az animációt!
Mi lehet a baj? Semmi nem lett állítva, bár már azóta kicsit itt olvasgatva állítgattam a biost emeltem a feszt (Memory clock x8.00, Dram voltage: 1.700V, NB voltage: 1.240V) visszaraktam az F10-es biost is... de egyszerűen nem tudom elindítani!
Régen mikor megvettem egy memóriát azt beleraktam a gépbe és működött... úgy látszik azok az idők is elmúltak mára...
Előtte 2 db Kingmax 1GB-os modul volt benne és azzal tökéletesen ment. Ha ez jelent valamit...
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném! Vagy valami ötletet hogy hol min induljak el?
Előre is köszönöm...
Üdv: Huku
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest